رئيس مجلس شوراي اسلامي در خصوص پرونده سقوط هواپيماي سي 130 گفت :فعلا داوري درباره علت حادثه سقوط هواپيماي حامل خبرنگاران و مقصران اين حادثه زود است و نبايد شتاب زده و جنجالي به اين پرونده رسيدگي كرد زيرا به ضرر جامعه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار پارلماني" مهر"، حداد عادل در حاشيه جلسه ماهانه شوراي مشاوران رئيس جمهور و وزارتخانه ها با مجلس در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب، اظهار داشت: مجلس بنا دارد بدون هر گونه شتاب زدگي و جنجال موضوع سقوط هواپيماي سي 130 را دنبال كند .

وي تصريح كرد: گزارشات بسياري از ابعاد مختلف از علت سقوط هواپيما به دست ما رسيده است ولي ما به تحقيقات خود ادامه خواهيم داد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه استيضاح كنندگان هم با پس گرفتن استيضاح خود به اين نتيجه رسيده اند كه تحقيقات بسياري مانده است، گفت : پيش داوري در خصوص رسيدگي به سقوط هواپيماي سي 130 زود است، به طوري كه اعضاي فراكسيون اقليت با پس گرفتن استيضاح خود اين امر را ثابت كردند.

حداد عادل گفت : با پيگيرهاي موجود اميدواريم كه اين پرونده هر چه زودتر به نتيجه برسد حال اينكه اين عزيزان برنخواهند گشت.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا موضوع شهيد بودن خبرنگاران جانباخته دراين سانحه هوايي در جلسه امروز با دهقان رييس بنياد شهيد پيگيري كرده است يا خير گفت: دراين جلسه اين موضوع را مطرح نكردم چون موضوع ديگري مورد بحث بود.

وي اظهار داشت: من فكر مي‌كنم ما يك عنوان تازه ‌اي غير از "شهيد" و "جانباخته" معمولي نياز داريم تا در قوانين گنجانده شود و اين تجربه تلخ ما را به آنجا مي‌رساند كه اگر نمي توان عنوان "شهيد" را براي اين جانباختگان بكار برد، چه عنواني را مي ‌توان براي آنها به صورت قانونمند بكار برد.

وي همچنين اختصاص بودجه ساختمان جديد مجلس، موزه و كتابخانه آن و اين كه چرا از بودجه ساختمان قديم استفاده نمي‌شود، اظهار كرد: اگر اين كار انجام شدني بود صورت مي‌گرفت، اولا بودجه‌ اي در مورد ساختمان جديد و كتابخانه و موزه آن در نظر گرفته نشده است، ولي بايد در نظر گرفته شود چراكه مجلس در ايران يك نهاد صد ساله است .

اين تاريخ خود براي آموزش نسل آينده خيلي حرف ‌ها دارد و بايد نظم فرهنگي و موزه مجلس به گونه‌ اي باشد كه اين نوجواناني كه مهمان مجلس مي ‌شوند و از اينجا بازديد مي كنند يك تصور خوبي از مجلس و يك آگاهي مناسبي پيدا كنند.

حداد عادل اين مسأله را مستلزم كار روي جنبه‌ هاي فرهنگي و موزه مجلس دانست و گفت: علت اين كه ما از ساختمان قديمي مجلس آمديم اينجا، اولا قبل از مجلس هفتم آن ساختمان و موزه و كتابخانه ايران ‌شناسي را تحويل دستگاه ديگري داده بودند و همه آنها در دوره مجلس ششم به همين جا منتقل شده بود، ولي بهتر است كه موزه مجلس در كنار صحن علني باشد كه جوان‌ها و يا مردمي كه براي تماشاي مجلس و حضور در صحن مي ‌آيند، بتوانند از موزه هم استفاده كنند. اگر موزه در جاي ديگري باشد عملا ارتباطش با مجلس گسيخته مي‌شود.

حدادعادل در مورد موضع ايران در قبال مذاكرات هسته اي نيز افزود: موضع ايران نيز رسما در اين مذاكرات اعلام خواهد شد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در مورد كمبود قوانين در اعلام اسامي مفسدان اقتصادي و اقدامات مجلس در اين رابطه گفت: مشكل كمبود قوانين نيست. اگر قانوني باشد مجلس آمادگي بررسي دارد. احساس نمي ‌كنيم كه از حيث قانون كمبودي باشد اگر قوه قضاييه احساس مي‌ كند، ما آمادگي كار در اين راستا را داريم.

وي در خصوص بودجه سال 1385 و وضعيت تهيه آن در دولت گفت: دولت كار خود را در اين راستا تمام نكرده است، اما از امروز در دولت كار در اين زمينه شروع مي ‌شود. در سازمان مديريت و برنامه ‌ريزي كار خوبي انجام شده است. مجلس نيز تماس‌ هاي مقدماتي در مراحل تهيه قانون بودجه با دولت داشته و سعي مي‌ شود كه يك هماهنگي در اصول از قبل ايجاد شود.

حدادعادل ادامه داد: با توجه به آن كه دولت سال اولي است كه در حال تهيه بودجه است، تغيير مديريت‌ ها طبعا قدري تأثير در زمان ‌بندي مي ‌گذارد با اين وصف خوشبين هستيم و فكر نمي ‌كنم امسال وقت براي بررسي بودجه كم آوريم و تجربه مجلس هفتم واهتمام دولت نهم مجموعا ما را نگران لايحه بودجه نمي ‌كند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پايان با بيان اين كه زمان تقديم بودجه از سوي دولت را نمي ‌توان گفت، افزود: ولي تصور نمي‌ كنم، خيلي طول بكشد و احتمال مي ‌دهم در نيمه اول دي ‌ماه كار بودجه در دولت به انجام برسد.