مير تاج الديني گفت : سينماي ملي چون آينه‌اي شفاف بايد تصويري از كاستي‌ها، خلاءها و ناهنجاري‌هاي اجتماعي و فرهنگي ارائه دهد و در ارتقاي فرهنگ و هنر اين مرز و بوم موثر باشد.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس در گفتگو با خبرنگار سينمايي "مهر" با اشاره به اينكه سينماي ايران با تصوير كردن عظمت، استقلال و ارزش‌هاي فرهنگي درعرصه بين‌الملل مي‌تواند حرفي براي گفتن داشته باشد گفت: "مهم ترين امتياز سينماي ايران براي حضور موفق در بازارهاي جهاني، بهره ‌گيري از محتوايي مناسب و هماهنگ با فرهنگ ايراني است."

وي مبارزه با بي‌هويتي را از جمله وظايف اين سينما برشمرد و در اين باره افزود: "انفعال و خودباختگي در برابر تهاجم فرهنگي از جمله مواردي است كه سينماي ملي با پرداختن به ارزش‌هاي معنوي مي‌تواند با آنها مقابله كند."

عضو كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين مطلب كه آثار مطلوب سينمايي در جشنواره فجر شناسايي مي شوند گفت : جشنواره معيار مناسبي براي ارزيابي آثار شاخص سينمايي است . به همين دليل رويكرد آن با توجه به مطرح شدن بحث سينماي ملي بايد در جهت توجه به هويت گرايي و مطرح كردن ارزشهاي مذهبي و ديني باشد .

مير تاج الديني آثار تجاري و هدفمند را بر عهده برگزار كنندگان جشنواره دانست و در ادامه افزود : فيلمسازاني كه با بهره گيري از باورهاي ملي به خلق آثار هنري مي پردازند بايد از سوي دست اندركاران حمايت و مورد تشويق قرار گيرند . همچنين ارزش هاي فرهنگي كه در دهه هاي گذشته از سوي فيلمسازان مورد غفلت قرار گرفته براي رسيدن به يك سينماي مطلوب بايد ، احياء شود .

وي با اشاره به اينكه كشورهاي اسلامي با الهام از منابع فرهنگي و اسلامي غني خود مي توانند در عرصه سينما جريان ساز باشند ، ياد آور شد : اين كشورها ممكن است به لحاظ تكنيك و فن آوري در مقابل سينماي هاليوود ، در سطح پايين تري قرار بگيرند ، اما پرداختن به محتواي مناسب و بهره گيري از انديشه ها ي بديع از سوي فيلمسازان كشورهاي اسلامي ، سينماي جهان اسلام به نحو شايسته اي به جهانيان معرفي مي شود.