مدير نشر روشنگران و مطالعات زنان معتقد است كه " سينما " و " ادبيات " ، مانند حلقه هاي زنجير به هم پيوسته اند و بدون يكديگر بي مفهوم هستند .


اين ناشرو نويسنده درگفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر،  با بيان اين مطلب افزود : عنصر اصلي هر فيلم ، متن فيلمنامه آن است و مهمترين آثار سينمايي جهان نيز آنهايي هستند  كه از متن ادبي اقتباس شده اند.

وي سينما را تصويري از زندگي و رمان دانست و بر لزوم توجه سينماگران كشور به ادبيات و تاريخ مكتوب ايران تاكيد كرد.

لاهيجي در ادامه به تاثير متقابل سينما در ادبيات اشاره كرد و افزود : ارزش تصوير درادبيات آنجا مشخص مي شود كه تا تصويري در ذهن نويسنده تجسم نيابد ، جنبه عيني و واقعي پيدا نمي كند.

وي تصريح كرد : يك نويسنده حتي اگرجزييات فيلم را كلمه به كلمه هم توصيف كند در صورت استفاده نكردن از تصوير بي بهره و دست خالي از خلاقيت خواهد بود.

شهلا لاهيجي ضعف سينماي ما را در دوري محتوا و مضامين آن از تاريخ و ادبيات دانست و گفت : متاسفانه در سينماي ما تا آنجا كه بايد ، به ميراث ادبي كهن و آثار با ارزشي چون منطق الطير ، شاهنامه ، هفت پيكر ، هزار و يك شب كه هر يك گنجايش هزاران فيلمنامه را دارد توجه نمي شود.

وي درپايان گفتگو با مهر ،  تصريح كرد : بدون ترديد اگر جزييات تاريخ ايران بدون جعل و تحريف به طور كامل در عرصه هنر ، سينما ، ادبيات و تئاتر به نقد كشيده شود فرهنگ و هنر ايران غني ترو كار آمدترخواهد شد.