همدان- معاون پرورشی وفرهنگی آموزش و پرورش استان همدان بااشاره به جذب ۵۰۰امام جماعت در مدارس همدان، گفت: ۴۰۰ مبلغ برای پاسخگویی به شبهات دینی دانش آموزان استان همدان جذب شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن آقا یوسفی بعدازظهر دوشنبه در کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در دفتر امام جمعه همدان با اشاره به فعالیت های این کمیته در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ اظهار داشت: در این مدت سه جلسه کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش تشکیل و سه کارگروه هماهنگی نیز تعیین شده است.

وی با اشاره به جذب ۵۰۰ امام جماعت در سال تحصیلی اخیر برای اقامه نماز جماعت در مدارس همدان، گفت: جذب ۴۰۰ مبلغ برای پاسخگویی به شبهات دینی دانش آموزان با برگزاری یک هزار و ۲۰۰ محفل پاسخ گویی از دیگر اقدامات کمیته همکاری بوده است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان افزود: برگزاری بیش از ۲۰۰ نماز جماعت و گفتمان دینی باحضور امام جمعه همدان و ائمه جمعه دیگر استان ها با همکاری ستاد اقامه نماز استان، انجمن اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی همدان و دیگر ارگان های مرتبط صورت گرفته است.

یوسفی به برگزاری دوره توانمندسازی معاونی و مربیان پرورشی مدارس استان اشاره و عنوان کرد: همچنین ۵۰ محفل تفسیر قرآن و نهج البلاغه برای آموزش به فرهنگیان برگزار شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح معرفت باحضور ۱۵ هزار دانش آموز متوسطه در استان، گفت: این طرح جدید که در زمینه آشنایی با امام عصر (عج) و پاسخ گویی به شبهات در این زمینه بود، برگزار و ۹۵۰ نفر از دانش آموزان برگزیده به قم اعزام شدند.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان نیز با بیان اینکه دوره مقدماتی مهدویت برای پنج هزار معلم آموزش و پرورش به شکل دوره های ضمن خدمت برگزار شد، گفت: نشست پرسش و پاسخ نماز در بیش از ۱۰۰ جلسه برای دانش آموزان برگزار شد.

حجت الاسلام سید مرتضی حسنی حلم به برگزاری کلاس های گفتمان غدیرشناسی و مسابقه انشانویسی در همین زمینه اشاره و عنوان کرد: وضعیت اعزام ائمه جماعت به مدارس ساماندهی شده و افراد با توانایی متناسب با نیاز دانش آموزان به مدارس اعزام می شوند.

وی ارتباط شکل گرفته بین حوزه و آموزش و پرورش را لازم و نه کافی دانست و ادامه داد: دانش آموزان امروز آینده سازان کشور هستند.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با اشاره به نیاز به دوره اختصاصی تربیت ائمه جماعات مدارس، افزود: تدابیری اتخاد شود تا ائمه جماعت در مدارس با شناخت کافی از نیازهای روز دانش آموزان و شناسایی آسیب ها در این حوزه مبانی تربیتی دانش آموزان را به خوبی فراگیرند.

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه همدان نیز با بیان اینکه حوزه بستر را آماده می بیند تا برنامه های مورد نیاز آموزش و پرورش را در راستای رشد و تربیت دینی ارائه دهد، گفت: طرح بینات برای آموزش طلاب با رویکرد دعوت دانش آموزان به نماز، جشن عبادی و جلسات پرسش و پاسخ از جمله اقدامات موثر است.

حجت الاسلام حجت الله کشوری همچنین به طرح مدارس امین اشاره کرد و افزود: در این مدارس که در سال تحصیلی آینده تعدادشان افزایش خواهد یافت به بررسی آسیب ها و نقاط قوت و ضعف پرداخته می شود.

برچسب‌ها