رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران با غرب گفت: با نگاه منطقی، پرهیز از زیاده‌خواهی در مرحله نگارش متن و عدم طرح مسائل جدید، می‌توان به توافق نهایی دست یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، «المار بروک» رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا که در رأس هیاتی از اعضای این پارلمان به ایران سفر کرده است، بعدازظهر امروز با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای این دیدار، با اشاره به سابقه خوب همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان کشورهای اروپایی و ایران گفت: همکاری اقتصادی میان ایران و اروپا تامین کننده منافع مشترک طرفین بوده و در این راستا، رایزنی و گفتگوی میان نمایندگان مجالس، می‌تواند تسهیل‌کننده مبادلات تجاری و اقتصادی فیمابین باشد.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ترانزیت مواد مخدر از افغانستان به اروپا اظهار داشت: مبارزه مشترک ایران و اروپا با پدیده قاچاق مواد مخدر از افغانستان و ترانزیت آن به اروپا، از موضوعات مهم در همکاری‌های فیمابین است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران مبارزه گسترده‌ای را برای جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر به اروپا انجام داده و کشورهای اروپایی نیز باید نقش جدی‌تری در این امر ایفاء کنند.

لاریجانی در پایان این دیدار با اشاره به مذاکرات هسته‌ای کشورمان بر حمایت مجلس شورای اسلامی از مذاکرات تاکید کرد و افزود: با نگاه منطقی، پرهیز از زیاده‌خواهی در مرحله نگارش متن و عدم طرح مسائل جدید، می‌توان به توافق نهایی دست یافت.

المار بروک: کشورهای اروپایی برای تنوع در کانال‌های تجاری خود، به ایران نیاز دارند

بر اساس این گزارش، المار بروک رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا نیز در این دیدار بر علاقه تجار و کشورهای اروپایی به تقویت همکاری‌هایشان با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت: با توجه به قدرت و ظرفیت‌های اقتصادی وسیع جمهوری اسلامی ایران زمینه‌های بسیار مناسبی برای تقویت همکاری‌های تجاری فیمابین وجود دارد و کشورهای اروپایی جهت متنوع کردن کانال‌های تجاری خود به تجارت با ایران نیاز دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به مذاکرات هسته‌ای کشورمان با ۱+۵ گفت: امیدواریم تا پایان مهلت تعیین شده، طرفین به توافق نهایی دست یابند تا با حصول نتیجه و رفع تحریم‌ها، شاهد جهش رو به جلوی سطح روابط و مراودات دوستانه فیمابین باشیم.

بروک در پایان با اشاره به گسترش گروه‌های تروریستی و خطر آنها برای صلح و امنیت منطقه گفت: گروه‌های تروریستی دشمن مشترکی برای بشریت و صلح و امنیت منطقه هستند؛ لذا باید همه کشورها اختلافات را کنار گذاشته و با همکاری یکدیگر به راه‌حل‌های اساسی در مبارزه با داعش برسند.