اصغر پرتوی در گفتگو با مهر تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی یکی از شیوه های تولید انبوه محصولات کشاورزی کشت گلخانه ای است که با خروجی مطلوبی طی سال های اخیر مواجه بوده است.
وی با بیان اینکه میزان تولید در کشت گلخانه ای بالا است، اضافه کرد: به جهت توسعه این نوع کشت ضروری است فرهنگ سازی شده و اطلاعات لازم در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان مجتمع های شاخص گلخانه ای را شامل فیروزآباد، قره قاباغ و مال داشی بیله سوار عنوان و به ضرورت توسعه مجتمع ها تاکید کرد.
پرتوی با ذکر مثالی به محصولاتی مانند دنبلان و ریواس اشاره کرد که به دلیل اینکه سطح زیر کشت مشخص ندارند عملا تنظیم بازار آن ها امکان پذیر نیست.
وی با تاکید به اینکه در سال زراعی جاری به دلیل مطلوب بودن بارندگی ها دنبلان در مناطقی از مشگین شهر، مغان، کوثر و نمین حاصل آمده است، اضافه کرد: با کشت گلخانه ای می توان برای محصولاتی از این دست سطح زیر کشت تعریف کرد و البته این امر نیازمند مطالعه و آزمون و خطا است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان افزود: نمونه کشت قارچ دکمه ای و تولید مطلوب آن نشان می دهد کشت گلخانه ای شیوه مطلوبی برای تولید انبوه برخی محصولات است.