به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد که ظهر امروز یکشنبه در محل این اتاق برگزار شد، چگونگی تهیه بانک جامع اطلاعاتی از صنایع، معادن و توانمندیهای استان و بروز نگهداشتن آن، با حضور اعضا مورد بررسی قرار گرفت.
باید بتوانیم بعد از تهیه بانک اطلاعاتی آن را بهروز رسانی کنیم
دبیر کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد با اشاره به دستور کار جلسه، گفت: در این زمینه گردآوری صحیح و کامل اطلاعات و بهروز کردن مداوم این اطلاعات باید مدنظر قرار گیرد.
آتوسا چگنی اظهار داشت: اطلاع از وضع موجود میتواند مبنایی برای برنامهریزی به منظور اصلاح امور تلقی شود که در همین زمینه ضروری است یک طرح مطالعاتی دقیق به انجام برسد.
وی افزود: در زمینه بهروز بودن اطلاعات هم میتوان گفت تحت وب بودن آنها میتواند علاوه بر سهولت دسترسی، زیرساخت مناسبی برای اعمال تغییرات و به روز کردن آنها باشد.
چگنی تصریح کرد: برای استفاده از همه دادهها و بهروز کردن آنها بر اساس وضعیت موجود، تعیین سازمان متولی برای این امر ضروری است.
دبیر کمیسیون صنعت، معدن و کشاورزی اتاق بازرگانی گفت: در این راستا این سازمان باید به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت کرده و آنچه حاصل می شود می تواند جامع و از دقت نظر لازم برخوردار باشد.
باید بر اساس شاخصهای از پیش تعیین شده اقدام کنیم
عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه اگر اطلاعات کاملی وجود نداشته باشد، نمیتوانیم برنامهریزی درستی انجام بدهیم، اظهار داشت: ضروری است قبل از هر چیز شاخصههایی برای انجام این کار تعریف کنیم و بر اساس آن عمل کنیم.
سمانه حسنپور گفت: بر همین اساس لازم است مشخص کنیم که چه کسانی قرار است از اطلاعات گردآوری شده استفاده کنند و با توجه به نیاز آنها شاخص ها را تعریف کنیم که کار بیهوده گسترده نشود و البته اگر این اطلاعات تحتوب و با فرمت جی. آی. اس آماده شود، کارایی بیشتری خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه دفتر آمار و اطلاعات استانداری لرستان از قبل به دنبال تهیه چنین آماری بوده است عنوان داشت: میتوانیم در همین زمینه از تجربیات آنها استفاده کنیم.
حسنپور با تأکید بر اینکه نباید صرفاً برای تصمیمسازی، بانک اطلاعات صنعت و معدن را در نظر بگیریم، بیان داشت: از آنجا که استان لرستان یک استان صنعتی نیست، اگر قرار است صنعتی هم در آن شکل بگیرد بهتر است در حیطه صنایع تبدیلی باشد.
عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد افزود: در همین زمینه ضروری است بخشهای کشاورزی و گردشگری هم به آن اضافه شود.
گردآوری اطلاعات جامع در دستور کار مرکز خدمات سرمایهگذاری استان است
دیگر عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد نیز در این جلسه با اشاره به آغاز به کار مرکز خدمات سرمایهگذاری استان در آینده بسیار نزدیک گفت: گردآوری آمار در چهار حوزه صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری و خدمات در دستور کار این مرکز قرار گرفته که ضرورت دارد در همین زمینه دچار موازیکاری نشویم.
علی امرایی با تأکید بر اینکه اساس کار تشکیل مرکز خدمات سرمایهگذاری، بهبود فضای کسب و کار و البته پرهیز از موازیکاری است، اظهار داشت: مبنایی که برای گردآوری این اطلاعات در نظر گرفته شده مبنایی همهجانبه بوده که همه جزییات در آن دیده شده است.