به گزارش خبرنگار مهر، امید قیامی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران تصریح کرد: برنامه نوسازی مدارس استان ساخت مدرسه به تعداد مورد نیاز است و بر اساس برنامه ریزی های سال جاری پیش بینی شده هر سه هفته یکبار یک مدرسه در این استان تحویل شود.
وی با تاکید به اینکه مدارس در دست ساخت صرفا خیرساز نیست، گفت: در مدارس خیر ساز نیز برخی از مدارس صرفا توسط خیرین احداث می شود و تعداد کثیری با مشارکت خیرین و حتی برخی نهادها با نوسازی مدارس استان احداث می شود.
به گفته مدیر کل نوسازی مدارس استان در حال حاضر ۱۵ پروژه بزرگ مدرسه سازی در دست اقدام است و به ویژه پروژه هایی که نیمه فعال بود و طی ماه های گذشته حتی پیمانکار نداشت مجددا فعال شده اند.
قیامی تصریح کرد: از جمله این پروژه ها می توان به جامی سرعین، شایسته اردبیل، ابوذر اردبیل و اوحدی مرادلو اشاره کرد که متسفانه حتی پیمانکار نداشتند و ما تمامی این موارد را فعال کردیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص برخی اظهارات مبنی بر اشباع شدن مدرسه سازی در اردبیل گفت: نه تنها مدرسه سازی اشباع نشده است بلکه در برخی مناطق مدارس دو شیفتی و سه شیفتی داریم.
مدیر کل نوسازی مدارس استان با بیان اینکه در برخی روستاها به دلیل نبود مدرسه دانش آموزان به روستاهای دیگر رفت و آمد دارند، گفت: بر اساس آماری که در دست ماست ۲۰۰ مدرسه کانکسی داریم.
قیامی عمده نیازهای مدرسه سازی را در ناحیه یک اردبیل، خلخال و مشگین شهر دانست و افزود: مدارس در مناطق دور افتاده حداقل سه کلاسه و در پروژه های شهری حداقل شش کلاسه احداث می شود.
وی در خصوص وضعیت تبدیل برخی مدارس به موزه اضافه کرد: هر چند در این مورد صحبتی با نوسازی مدارس نشده است اما آمادگی کامل داریم در فعالیت های فرهنگی مدارس مشارکت داشته باشیم.
مدیر کل نوسازی مدارس استان در عین حال در خصوص نامگذاری مدارس خیر ساز به نام خود خیر افزود: ما قویا پشتیبان این طرح هستیم و از آن دفاع می کنیم.
به گفته قیامی خیری داریم که پول دیه عزیز از دست رفته خود را صرف مدرسه سازی کرده و می خواهد با این مدرسه یاد عزیزش زنده بماند و بر همین اساس وظیفه ما حمایت از این خواسته به جا است.