به گزارش خبرنگار مهر، یدالله موحد صبح یکشنبه در جلسه شورای امربه معروف و نهی از منکر دادگستری استان کرمان گفت: تشکیل این شورا در دستگاه های مختلف استان امری پسندیده و مهم است.
وی با تاکید بر لزوم اجرای حدود الهی در جامعه اظهار داشت: این مسئله خود به نوعی امر به معروف و نهی از منکر محسوب می شود چرا که آدمی را از زشتی ها بر حذر داشته و به نیکی ها دعوت می کند.
این مسئول قضائی ادامه داد: احکامی که اجرا می شود براساس شرع مقدس بوده و برای سالم سازی جامعه هستند.
وی ترویج فرهنگ تکریم ارباب رجوع، مقابله با فشاد و رعایت انضباط اداری از جمله اولویت های شورای امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: تکریم ارباب رجوع باعث اعتمادسازی عمومی می شود.
رئیس کل دادگستری استان کرمان اعتماد عمومی را بزرگترین سرمایه این ارگان دانست و گفت: بی احترامی و عدم توجه به ارباب رجوع به این سرمایه ارزشمند ضربه می زند.
وی با تاکید بر لزوم نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و افزود: عدم توجه به فریضتین می تواند مسبب بروز آسیب های فراوانی شود.
امر به معروف و نهی از منکر را ضامن سلامت جامعه
معاون فرهنگی دادگستری کل استان کرمان نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: انجام فریضتین عاملی بازدارنده از بروز مشکلات جامعه است.
محمدباقر اسلامی امر به معروف و نهی از منکر را ضامن سلامت جامعه دانست و تصریح کرد: در دین مبین اسلام این مسئله مورد تاکید قرار گرفته است.
اسلامی با اشاره به اینکه نباید از کنار فرضیتین به راحتی و بی تفاوت گذشت، افزود: درصدد هستیم که با تشکیل هسته هایی متشکل از کارمندان قضائی و اداری در معاونت فرهنگی دادگستری به امر به معروف و نهی از منکر با زبانی نرم بپردازیم.
معاون فرهنگی دادگستری کل استان کرمان گفت: این طرح که با مدنظر قرار دادن حفظ کرامت انسانی و تذکر به صورت زبانی اجرا می شود، می تواند در اصلاح امور بسیار تاثیرگذار باشد.
وی بر لزوم تکریم ارباب رجوع در دستگاه قضائی تاکید و تصریح کرد: همچنین حفظ اسرار اداری و دقت در استفاده از منابع بیت المال از دیگر معروفاتی است که طی سال جاری به دنبال تحقق آنها هستیم.