به گزارش خبرنگار مهر، شهلا عموری شامگاه شنبه در نشست بررسی مشکلات مرز چزابه، اظهار كرد: بخش وسیعی از نبود و کمبود امکانات در این مرز متوجه شهرداری بستان است چرا که این شهرداری متولی است و از محل هایی که در اختیار دارد درآمد کلانی کسب می کند.
وی با اشاره به اینکه امشب شهردار و رئیس شورای شهر بستان را دعوت کرده تا به یک راه حل جامع در این رابطه برسیم، ادامه داد: ظرفیت فعلی این مرز پاسخگوی حجم زیاد کامیون هایی که روزانه وارد آن می شوند، نیست.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز با تاکید بر اینکه سنتی بودن مراودات تجاری بین تجار و بازرگانان ضرر و زیان های هنگفتی به آنان وارد کرده است و در این نشست تلاش می کنیم تا کوتاه ترین مسیر حل بخشی از مشکلات مذکور را انتخاب کنیم، عنوان كرد: متاسفانه فقدان امکانات اولیه آنقدر در مرز چذابه مشهود و ملموس است كه صدای اعتراض فعالان اقتصادی، رانندگان و ... مدتی است به گوش می رسد.
معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان نیز در این جلسه گفت: مرز چذابه یکی از مرزهای پرمزیت کشور به شمار می رود که متاسفانه تاجر و بازرگان خوزستانی تاکنون نتوانسته از آن استفاده بالقوه كند.
یونس حسین نژادیان با تاکید بر اینکه نباید كسی منکر مشکلات چزابه شود، تصریح کرد: باید تلاش کنیم مشکلات فعلی را ریشه ای حل کنیم. قطعا تداوم این امر شایسته یک مرز رسمی نیست.
وی افزود: بی شک توجه به مزر چذابه برای ما اهمیت ویژه دارد و در راستای رفع مشکلات موجود در آن یار و یاور بخش خصوصی خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از دو ساعت بحث و گفتگو پیرامون مشکلات نمایش داده شده در مستند تهیه شده مقرر شد کمیته ای مرکب از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز، گمرک چزابه و شهرداری بستان با محوریت فرماندار دشت آزادگان موارد یاد شده را ظرف یک هفته به صورت میدانی پیگیری و با تعامل و همدلی نسبت به رفع معضلات اقدام كنند.