به گزارش خبر گزاری مهر، جلال الدین صدری گفت: بحث مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری و درمان اعتیاد یکی از چالشهای مهم در کشور است که هرچقدر به این موضوع بپردازیم، باز هم کم است. چرا که میتواند آینده جوانان ما را به تباهی و نابودی بکشاند.
وی در ادامه گفت : مبارزه با مواد مخدر یک مسئله همگانی است و همه باید در این مسئله مهم مشارکت كنند تا با کمک یکدیگر این موضوع را ریشه کن کنیم. رسانهها ظرفیت بالایی دارند كه باید از پتانسیل قوی آنها استفاده کرد تا مبارزه با مواد مخدر همگانی شود.
دبیر چهارمین جشنواره سراسری اعتیاد و رسانه افزود: استفاده از زبان هنر برای کارهای فرهنگی و اجتماعی میتواند تاثیر مثبتی داشته باشد و ما میخواهیم به کمک آثار هنرمندان، مبارزه با مواد مخدر را همه گیر کنیم تا به امید خدا این معضل اجتماعی به زودی سیر نزولی یابد. نباید فراموش کرد که رسانهها تاثیر زیادی بر مردم میگذارند که در این دوره تصمیم گرفتیم حضور آنها نسبت به دوره های قبل پررنگ تر باشد.
صدری در ادامه خاطرنشان کرد: این جشنواره با عنوان "اعتیاد و رسانه" کمک میکند تا جوانان به خصوص در عرصههای هنر و رسانه تشویق شوند و ما را در این امر مهم یاری کنند، ضمن اینکه مبارزه با آن نیاز به فرهنگسازی دارد که امیدواریم به کمک این جشنواره این فرهنگ سازی صورت گیرد. این رسالت بر عهده همه است یعنی همه باید مشوق باشند تا اعتیاد از بین برود و اهالی فرهنگ و هنر با ارائه آثار خوب و تاثیر گذار وظیفه خودشان را در این حوزه انجام دهند.
وی درباره ویژگی چهارمین جشنواره اعتیاد و رسانه گفت: سه دوره این جشنواره برگزار شده است و ما سعی کردیم با بررسی نقاط قوت و ضعف این جشنواره، در این دوره نقاط ضعف را برطرف کنیم این جشنواره دارای بخشهای دیداری، شنیداری، مکتوب و دیجیتال است که با بالاترین کیفیت ها اجرا می شود تا نتایج بهتری داشته باشد.
دبیر این جشنواره درباره آثار ارسالی خاطر نشان کرد: بین جشنواره سوم و چهارم وقفهای ایجاد شد که این موضوع سبب می شود آثار ارسالی هنرمندان افزایش پیدا کند ولی تمام سعی ما بر این است که همزمان با افزایش کمی آثار رسیده به دبیرخانه؛ جشنواره به صورت کیفی بسیار بهتر و باشکوهتر از دورههای گذشته باشد.
صدری در پایان از برگزاری نشست خبری جشنواره در هفته اول مهر ماه سالجاری خبر داد و گفت: متولی این جشنواره ستاد مبارزه با مواد مخدر است. همچنین در این راه سعی می کنیم بیشتر و بهتر از کمکهای صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری تهران استفاده کنیم که امیدوارم با توجه به اهمیت بسیار بالای این جشنواره شاهد همکاری بیشتری با این نهادها و سایر سازمان های مرتبط باشیم.
وی افزود: رسانهها، خبرگزاری ها و... هم در این حوزه به ما کمک می کنند که بسیار مهم است. درب دبیرخانه این جشنواره به روی همه باز است و خواهش ما این است که مراکز علمی، دانشگاه ها، مراکز خبری، فرهنگی و هنری و... هم در این جشنواره دست به دست هم دهند و با عزمی جهادی در راستای مبارزه با پدیده شوم اعتیاد گام های محکم برداریم و شاهد افزایش سطح کیفی و کمی چهارمین جشنواره سراسری اعتیاد و رسانه باشیم.
چهارمین جشنواره سراسری اعتیاد و رسانه در سه بخش رسانه های دیداری، شنیداری و مکتوب اثر می پذیرد و بهمن ماه سالجاری به کار خود پایان خواهد داد.