احمد سردارزاده، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به دریافت نشان استاندارد توسط این سازمان گفت: با توجه به اینکه درکشور، شهرهای مختلفی در زمینه فرآیند تولید کمپوست فعالیت می کنند سازمان مدیریت پسماند استان گلستان موفق به دریافت استاندارد تشویقی در این حوزه شد.
وی با بیان اینکه کاهش سرانه تولید زباله یکی از توصیههای دینی و جزو فرهنگ اصیل ایرانی محسوب می شود، افزود: یکی از اولویتهای برنامه ۱۴۰۴ برای همه شهرها و استانها طرح تفکیک از مبدا است و یکی از شاخصههای توسعه در جوامع مدیریت پسماندها و فاضلاب است.
سردارزاده در ادامه گفت: همه دستگاه های اجرایی باید در زمینه مدیریت پسماندها کمک کنند و به سمت آن چه که حفاظت از محیط زیست و سلامت جامعه می باشد حرکت کنیم.
وی درخصوص وضعیت کارخانه کمپوست آزادشهر گفت: این کارخانه با ظرفیت ۲۵۰ تن در هر شیفت کاری شهرها و روستاهای شرقی استان را تحت پوشش قرارمی دهد که در حال حاضر فاز اول و دوم آن به بهره برداری رسیده و تا پایان سال ۹۵ از نظر زیرساخت کامل شده و فاز سوم پروژه که شامل سالن تخمیر و تصفیهخانه است به بهرهبرداری کامل میرسد.
وی بیان کرد: این سازمان با بهره گیری از نظرات کارشناسان و اساتید مجرب اقدام به تدوین برنامه آموزشی برای فرهنگ سازی کرده که هم اکنون در شهر اصفهان در حال اجرا است، همچنین در خصوص آموزش مدارس در مورد مدیریت پسماند و برگزاری جشن ها و کارگاه های آموزشی بازیافت به منظور آشنایی شهروندان با بازیافت و افزایش مشارکت شهروندان در طرح تفکیک از مبدأ نیز توسط این سازمان انجام شده است.
وی به موضوع زباله سوزها اشاره كرد و گفت: هر گونه اقدامی که برای احداث زباله سوز در استان بايد مبتنی بر مطالعه و تاييد سازمان حفاظت محيط زيست و وزارت كشور باشد، باید اساس برنامه ريزی هاي صورت پذیرد.