گلعلی بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه ادبیات دفاع مقدس هنوز ادبیاتی نیست که بتوان آن را در اوج و قله دانست، گفت: در حال حاضر ادبیات دفاع مقدس به اوج نرسیده، زیرا هنوز سوژههای بسیاری از دفاع مقدس مانده است که مورد توجه و پرداخت قرار نگرفته است با این حال هرسال شاهدیم که چندین عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس منتشر میشود. این شوق در کنار موضوعات پرداخته نشده جنگ نشان میدهد که هنوز راه نپیموده در این حوزه زیاد است.
وی در ادامه درباره یکی از نقصها و ناگفتههای موجود در حوزه ادبیات دفاع مقدس به روایتهای ناتمام از زندگی فرماندهان اشاره کرد و گفت: اکثر کتابهایی که در حوزه دفاع مقدس منتشرشده در رابطه با بچههای رزمنده بوده و یکی از ناتمامهای ادبیات دفاع مقدس نپرداختن به خاطرات فرماندهان است هرچند در رابطه با فرماندهان شهید مطالبی گفتهشده ولی بیشتر این کتابها مربوط به زندگینامه آنها بوده که از زبان دیگران بیانشده است ولی در کل درباره خود فرماندهان جنگ کمتر کتاب منتشرشده است.
بابایی در ادامه از تألیف زندگینامه شهید حبیب غنی پور خبر داد که مستندی است درباره زندگی و زیست این نویسنده شهید. به گفته بابایی سوژه محوری این کتاب جدای از حبیب غنی پور، شجرهنامه مسجد جوادالائمه نیز هست.
بابایی عنوان داشته که برای نوشتن این کتاب بخش قابل توجهی از دستنوشتههای حبیب غنی پور و فایل مصاحبه با دوستان و خانواده شهید را به عنوان منبع مورد استفاده قرار داده است.