معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر تاکید کرد: امدادگران و نجات گران هلال احمر باید به عنوان یک رسانه در جهت معرفی اهداف و برنامه های جمعیت هلال احمر عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر جمال الدینی در حاشیه بازدید از نخستین اردوی توان افزایی تیم های جست و جو و نجات کوهستان خواهران در استان کرمانشاه در خصوص ارزیابی از برگزاری این اردوها گفت: امدادگران زن جمعیت هلال احمر بخش مهم و حیاتی از جمعیت را تشکیل می دهند که باید برنامه ریزی مستمر و دقیقی برای توانمند سازی آنها انجام داد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت های امدادی درخشان جمعیت هلال احمر در منطقه خاورمیانه زبانزد است تصریح کرد: برگزاری دوره های توان افزایی برای امدادگران زن علاوه بر شناسایی نقاط ضعف و قوت عاملی برای تخصصی شدن نیروهای زن جمعیت هلال احمر محسوب می شود.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر به نیروی های زن توانمند در زمینه امدادرسانی در مواقع مورد نیاز افزود: با استمرار این دوره های آموزشی و تخصصی شدن آموزش ها می توان برنامه ریزی های خوبی برای حضور قوی تر و موثرتر زنان امدادگران در ماموریت ها داشت چرا که در برخی مواقع حضور زنان در ماموریت ها و حوادث که حادثه دیدگان زن هستند قطعا زنان امدادگر در بهبود امدادرسانی می توانند موثرتر عمل کنند. 

جمال الدینی با اشاره به بومی سازی برخی آموزش ها تصریح کرد: باید آموزش های اولیه و پایه تا مرحله توان افزایی عمومی برای تمامی امدادگران برگزار شود اما معتقدیم با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی هر استان نیاز است که امدادگران آموزش های تخصصی را ببینند.

وی اضافه کرد: به عنوان مثال استان های شمال غربی کشور و غرب با توجه به کوهستانی بودن نیازمند آموزش های تخصصی تری در این حوزه هستند و یا استان های شمالی و جنوبی با توجه به همجواری با دریا باید امدادرسانی در سیلاب و دریا بیشتر مد نظر قرار دهند

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر افزود: اگر امدادگران و نجات گران هلال احمر به عنوان یک رسانه، اهداف و وظایف جمعیت هلال احمر در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی گسترش دهند، می توان از هزینه های تبلیغاتی کاسته و در جهت آموزش از آنها بهره برد.