کرمانشاه- دبیر کل خانه تشکل‌های استان کرمانشاه گفت: نخستین کارگاه ارزیابی سازمان‌های مردم نهاد در روزهای آینده با حضور نمایندگانی از سراسر کشور به میزبانی کرمانشاه برگزار می‌شود.

افشین عبدالهی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: نخستین کارگاه ارزیابی سازمان‌های مردم نهاد با حضور نمایندگانی از سراسر کشور روزهای آینده در کرمانشاه برگزار و هم اکنون فرم ارزیابی برنامه آن نیز طراحی و تدوین شده است.

دبیر کل خانه تشکل‌های استان کرمانشاه همچنین از برگزاری نخستین همایش ملی خانه تشکل‌های کشور به میزبانی کرمانشاه خبر داد و افزود: این همایش اواخر آذر ماه در کرمانشاه برگزار می شود.

عبدالهی نژاد  با تاکید بر اهمیت سمن‌ها در راستای اجرای برنامه‌های اثرگذار ملی گفت: راه اندازی یک سازمان مردم نهاد نیازمند داشتن دانش مرتبط با نوع فعالیت است که خانه تشکل‌ها به عنوان نهاد متولی این کار از ارائه هر گونه آموزش کافی به علاقه مندان دریغ نخواهد کرد.

وی تعداد سازمان‌های مردم نهاد استان کرمانشاه را ۲۸۵ سمن عنوان کرد و گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی ۹۰ درصد سمن‌های ما فعال‌اند و ۳۰ درصد سمن‌های فرهنگی استان نیز فعالیت دارند.

دبیر کل خانه تشکل‌های استان کرمانشاه در ادامه بیان کرد: در حوزه میراث فرهنگی ۸ سمن در استان داریم و ۸۰ درصد سمن‌های مذهبی ما نیز فعال هستند.

عبدالهی نژاد نبود اعتبارات ومنابع مالی کافی را از مشکلات خانه تشکل‌ها دانست و گفت: در حال حاضر مهمترین هدف خانه تشکل‌ها تمرکززدایی در مرکز استان و تلاش برای برخورداری تمام شهرستان‌ها از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد است.

وی استانداری و شورای استان را مسئول رسیدگی به تخلفات سمن‌ها در کرمانشاه عنوان و بیان کرد: هم اکنون تعداد ۱۰ کمیته تخصصی فعال در بخش‌های مختلف خانه تشکل‌ها وجود دارد.

عبدالهی نژاد اما به توجه خانه تشکل ها به  فعالیت‌های زیست محیطی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ما درصدد تهیه بانک اطلاعاتی معضلات زیست محیطی استان کرمانشاه هستیم و تهیه این سند امکان برنامه ریزی اصولی برای رفع  مشکلات زیست محیطی در استان را میسر می‌کند.

وی ثبت جهانی منطقه اورامانات را از مهمترین برنامه های خانه تشکل‌ها عنوان کرد و گفت: بارها درخواست این مسئله را با مسئولان مطرح کردیم و امید داریم که حمایت‌های لازم از این مهم صورت گیرد.

عبدالهی نژاد سازمان‌های مردم نهاد را بازوی کمکی نهادهای دولتی دانست و گفت: خانه تشکل‌ها تنها نهاد تقویتی و حمایتی از سمن‌ها است و رابط میان دولت و مردم است.

دبیر کل خانه تشکل‌های استان کرمانشاه بیان کرد: خانه تشکل‌ها با دستور مستقیم وزارت کشور راه اندازی و در راستای توسعه فعالیت های مردمی و ساماندهی به فعالیت‌های سمن‌ها عمل می کند.

وی مالیات را از دیگر مشکلات خانه تشکل‌های استان کرمانشاه برشمرد و گفت: هدف از وجود خانه تشکل‌ها رفع موانع رشد و پیشرفت سمن‌ها برای ارتباط با نهادهای دولتی در راستای رسیدن به توسعه پایدار است.