همدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: جهاد کشاورزی مجموعه‌ای فرهنگی و اقتصادی است و نمی‌توان بدون در نظر گرفتن بخش فرهنگی به انجام فعالیت‌ها پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رنجبر ضرابی پیش از ظهر شنبه در مراسم تکریم و معارفه مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بابیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی تنها یک سازمان اقتصادی نیست، اظهار داشت: مجموعه جهاد کشاورزی مجموعه‌ای فرهنگی و اقتصادی است و نمی‌توان بدون در نظر گرفتن بخش فرهنگی به انجام فعالیت‌ها پرداخت.

وی با تأکید بر اینکه وجود نماینده ولی‌فقیه در وزارت کشاورزی نشان از فرهنگی بودن کار در این حوزه دارد، ادامه داد: حضور مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز موجب کمک و توسعه در همه عرصه‌های سازمان بوده و سبب شده تا در راه پیشبرد اهداف سازمان قدم‌های بسیاری برداشته شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه بابیان اینکه اگر موفقیتی در سازمان ایجادشده مرهون زحمات تمام بخش‌ها بوده است، افزود: در برنامه پنجم توسعه حدود ۵۰ درصد از نیروهای سازمان کاهش‌یافته و این کاهش نیروها از حجم کارها کم نکرده، بلکه دیگر افراد مجموعه با همکاری خوب اقدام به انجام فعالیت‌های سازمان می‌کنند.

رنجبر ضرابی با تأکید بر اینکه شاید سازمان جهاد کشاورزی تنها سازمانی باشد که به بازنشستگانش بدهی ندارد، ادامه داد: با پشتیبانی اداری مالی و تأمین بودجه همه مطالبات پرداخت شد.

وی با اشاره به بی‌سابقه بودن تسهیلات بانکی در بخش کشاورزی، اضافه کرد: در سال گذشته بیش از ۳۰ میلیارد تومان در این حوزه سرمایه‌گذاری شده و امیدواریم شاهد گشایش‌های مالی بیشتری در بخش کشاورزی باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به بخش امور زیربنایی و پشتیبانی جهاد کشاورزی اشاره و عنوان کرد: در سال گذشته باوجود سرمازدگی، خشک‌سالی و کاهش بارندگی بین ۲۳۰ تا ۲۴۰ میلی‌متر، بیش از ۳۰۷ هزار تن گندم به سیلوها و بخش دولتی تحویل داده شد که نشان از تلاش برای حفظ محصول استراتژیک گندم دارد.

رنجبر ضرابی همچنین به اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش مصرف آب و کشت محصولات کم آب بر اشاره داشت و گفت: توجه به بخش مکانیزاسیون کشاورزی و صرف بیش از ۸۰ میلیارد تومان هزینه در این زمینه موجب شده که همدان جزو چهار استان برتر در حوزه بهره‌گیری از تجهیزات کشاورزی باشد.

وی ادامه داد: این امر سبب شد تا استان حدود دو برابر اعتبارات تعیین‌شده در این زمینه و برابر با هشت درصد اعتبارات ملی در این حوزه را بهره‌مند شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه استان با حدود ۱۲۰ هکتار اراضی تحت‌فشار از استان‌های موفق به‌ صرفه‌جویی در مصرف آب بوده است، گفت: توجه به زیرساخت‌های آب‌وخاک، محیط‌زیست و تولیدات دامی و طیور و شیلات از اولویت‌های استان است.