به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، سردار عبدي افزود: هر چقدر فضائل معنوي در جامعه رشد كند ، به طبع شاهد رشد رعايت ارزش ها و هنجارهاي اخلاقي در جامعه هستيم و در آموزه هاي ديني اسلام نيز بر نقش ايمان و اعتقاد ديني در تامين سلامت اجتماع تاكيد زيادي شده است.
وي با طرد تئوري تامين امنيت از طريق تقويت ساز و كار پليس سنتي ، اضافه كرد: رويكرد ناجا نهادينه كردن تئوري جامعه محوري و مواجهه با جرم و ناهنجاري هاي اجتماعي با مشاركت مردم و فعال ساختن ساختارهاي فرهنگي و ارزشي جامعه است.
دبير همايش بررسي نقش روان شناسي ، مشاوره و مددكاري در تامين توسعه امنيت رواني و اجتماعي افزود: جوهر كار نيروهاي مسلح به ويژه پليس در درجه نخست تامين امنيت مردم است و سپس ذي نفع حاكميت به شمار مي روند و قوام جامعه نيز اتخاذ چنين رويكردي از سوي پليس است.
به گزارش مهر ، همايش بررسي نقش روان شناسي ، مشاوره و مددكاري در تامين توسعه امنيت رواني و اجتماعي با مشاركت 16 نهاد علمي و دانشگاهي با محورهاي امنيت رواني - اجتماعي ، روانشناسي ، مشاوره ، مددكاري اجتماعي و مشاوره و مددكاري در ناجا در دانشگاه مدرس با ارسال 700 مقاله و پژوهش ، برگزار شد.