به گزارش خبرنگار مهر، مجمع انتخاباتی ریاست هیئت نجات غریق و غواصی گلستان، ظهر چهارشنبه با حضور حبیب خمجانی دبیر فدراسیون و اعضای مجمع در دفتر مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار و علی اکبر مبشری تنها کاندیدای احراز سمت ریاست هیئت نجات غریق و غواصی گلستان که در چهار سال گذشته نیز ریاست این هیئت را بر عهده داشت، با کسب تمامی ۱۶ رای ماخوذه به مدت چهار سال دیگر در سمت خود باقی ماند.
مشکلات نجات غریق فراتر از یک ورزش است
مدیرکل ورزش و جوانان گلستان در این مجمع اظهار کرد: آقای مبشری در چهار سال گذشته زحمات زیادی در هیئت نجات غریق استان کشیدند و یکی از روسای هیئت پرتلاش گلستان هستند.
بهمن طیبی افزود: برخی مشکلات نجات غریق فراتز از هیئت و ورزش است و به دلیل اینکه متولی کار مشخص نشده است، دغدغه های زیادی دارند.
وی تصریح کرد: نجات غریق با وجود اینکه از اهمیت بالایی برخوردار بوده، زیاد دیده نمی شود و برای کار در این هیئت در وهله اول باید از خود گذشتگی داشت.
طیبی با بیان اینکه در نجات غریق نباید فقط به درآمدزایی فکر کرد، گفت: در برخی استخرها ناجیان غریق با ارتباطات ورود پیدا کرده اند و در قواره یک ناجی نیستند که این موضوع ایراد بزرگی است.
وی ادامه داد: باید به اعتماد آنهایی که فرزندان شان را به استخرها می فرستد، احترام گذاشت و امیدواریم هیچ گاه شاهد حوادث تلخ نباشیم.
فدراسیون نجات غریق نگاه ویژه ای به استان های ساحلی دارد
دبیر فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور با اشاره به انتخاب مجدد مبشری به عنوان رئیس هیئت گلستان، خاطرنشان کرد: در چهار سال گذشته سازماندهی و ساماندهی در نجات غریق گلستان صورت گرفت و در چهار سال پیش رو باید در صدد رفع مشکلات این رشته قدم برداشت.
حبیب خمجانی افزود: گلستان به دلیل ساحلی بودن، دو بعدی محسوب می شود و باید دریا و استخرهای استان را پوشش داد و فدراسیون نیز سعی خواهد کرد در فصل تابستان، نگاه ویژه تری به استان های ساحلی داشته باشد.
وی در خصوص پرداخت نشدن حق و حقوق ناجیان غریق گلستان یادآور شد: فدراسیون نجات غریق متولی دریا نیست و در این زمینه باید استانداری و شهرداری پاسخگو باشند و موضوع حق و حقوق ناجیان از طریق وزارت کشور پیگیری شده و البته تاکنون بخشی از آن پرداخت شده است.
در چهار سال گذشته کسی در گلستان غرق نشد
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی گلستان نیز با بیان اینکه وظیفه این هیئت با سایر هیئت ها متفاوت است، اظهار کرد: وظیفه ما آموزش و تربیت ناجی است تا انسان ها را از خطر غرق شدن نجات دهیم.
علی اکبر مبشری افزود: طی چهار سال گذشته هیچ گونه حادثه غرق شدگی در سواحل و استخرهای استان نداشتیم و این در حالی است که امسال سواحل استان بسیار شلوغ بودند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نجات غریق گلستان دارای ۱۰ مدرس است، خاطرنشان کرد: در گذشته هیچ مدرسی نداشتیم، اما با حمایت های فدراسیون و تعاملی که داشتیم، این خلا پر شده و اکنون هر فصل کلاس های آموزشی برگزار می کنیم.
هر خانواده یک نجات غریق
رئیس هیئت نجات غریق استان با بیان اینکه شعار هیئت «هر خانواده یک نجات غریق» است، گفت: گلستان جزو استان های ساحلی کشور است که مسافران زیادی به خود می بیند و این موضوع، مسئولیت هیئت نجات غریق را سخت تر می کند و باید ناجیان بیشتری تربیت کنیم.
مبشری یادآور شد: با وجود اینکه ناجیان زحمت کش استان نقاط کور را تحت پوشش قرار دادند، اما حق و حقوق آنها پرداخت نشده و امیدواریم فدراسیون نجات غریق، پیگیری های لازم را در این زمینه انجام دهد.