به گزارش خبرنگار مهر، دكتر "باقر لاريجاني" امروز در جشنواره دانشجويان و دستياران ممتاز پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران در تالار ابن سينا اين دانشگاه افزود: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشكي تهران در زمينه آموزش و پژوهش قدم هاي اساسي را برداشته است كه اين امر منجر به رتبه هاي خوب در رده هاي مختلف و ايجاد رشته هاي جديد شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: دانشگاه 40 تا 50 برنامه آموزشي در دوره هاي تخصصي و فوق تخصصي دارد و بيش از 50 درصد افرادي كه در دوره هاي PH.D تحصيل مي كنند در اين دانشگاه مشغول تحصيل هستند.
به گفته وي دانشگاه علوم پزشكي تهران به زودي شاهد جهش چشمگير آموزشي در زمينه تخصصي، فوق تخصصي و PH.D خواهد بود.
لاريجاني خاطرنشان كرد: در دنياي پزشكي امروز رشته هاي بسياري وجود دارد كه بايد دانشگاه به آن بپردازد، از جمله مي توان به رشته "مولكولار مديسن" اشاره كرد كه هنوز در ايران راه اندازي نشده است و اميدواريم بتوانيم در ماه هاي آينده در قالب دانشكده علوم نوين و ديگر دانشكده هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران سامان دهي شود.
وي به موفقيت هاي پژوهشي كسب شده دانشگاه علوم پزشكي تهران در طي سه سال اخير اشاره كرد و ياد آور شد: دانشگاه توانسته در توليد علم گام هاي ارزشمندي بردارد و تنها در سال گذشته يك هزار و 200 مقاله در كارنامه پژوهشي اين دانشگاه به ثبت رسيده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران تأكيد كرد: همه امور عالم پژوهش در انحصار چاپ مقالات نيست بلكه از موفقيت هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران ارتباط با ديگر گروه ها همانند صنعت است كه از اين راه 4 تا 5 ميليارد تومان نصيب دانشگاه شده است.
وي بر لزوم جدي تر شدن اعضاي هيئت علمي دانشگاه در پژوهش تأكيد كرد و گفت: در سال آينده محور حوزه پژوهش دانشگاه طراحي مدلي براي سرخط هاي پژوهشي ميان اعضاي هيئت علمي است.
لاريجاني تصريح كرد: دانشگاه علوم پزشكي تهران تلاش مي كند به شكل نويني از توانمندي هاي افرادي كه در گذشته پيوندي با دانشگاه داشته اند استفاده كند زيرا معتقديم دانشگاه بايد به دست اين افراد فرهيخته ساخته شود.
وي با اشاره به حضور يكصد نفر اول كنكور سراسري دانشگاه ها در دانشگاه علوم پزشكي تهران، اظهار داشت: اميدواريم دانشگاه بتواند اين استعدادهاي درخشان را در دوره هاي مختلف تحصيلي شكوفا كند و از اين استعدادها در دوره هاي تخصصي و فوق تخصصي نيز بهره ببرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران تأكيد كرد: همه دانشجويان بايد علاوه بر اين توانايي ها بتوانند به الگوهاي جامعه پزشكي به طور عام نيز توجه داشته باشند زيرا هر پزشكي در ابتدا بايد نقش خود را در رابطه با بيمار تعريف كند.
وي خاطرنشان كرد: با وجودي كه در مقايسه با كشورهاي منطقه از وضعيت خوبي برخورداريم اما بنا اين است كه وضعيت ممتازي داشته باشيم و دانشگاه علوم پزشكي تهران مي خواهد در اين زمينه نقش آفريني كند.
لاريجاني اظهار داشت: دانشگاه براي راه اندازي رشته هاي تخصصي نوين كه موجب ارتباط علوم پايه و باليني است، تلاش مي كند.
وي از بازبيني و مطالعه دوره پزشكي عمومي در دانشكده پزشكي به عنوان يكي از راهكارهاي مناسب براي برنامه ريزي هاي بعدي نام برد و افزود: علاوه بر اين دانشكده پزشكي برنامه خوبي را به هيئت رئيسه دانشگاه ارائه داده كه به عنوان استراتژي در سال هاي آينده به كار گرفته مي شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: تمامي گروه هاي آموزشي بايد برنامه هاي خود را ارائه دهند و گروه هايي كه از استاندارد دور هستند بايد تلاش مضاعفي داشته باشند.
وي با اشاره به نقش دانشجويان در توليد علم گفت: دانشگاه علوم پزشكي تهران فعاليت هاي پژوهشي دانشگاه را ساماندهي مي كند و در آينده اين امر را در مركز پژوهش هاي علمي دانشجويي به سرانجام مي رساند و با توجه به اينكه دانشگاه اينگونه فعاليت ها را گسترش خواهد داد دانشجويان نيز بايد محورهاي علمي و پژوهشي خود را جهت دهي كنند.
به گزارش "مهر"، جشنواره دانشجويان و دستياران ممتاز پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران امروز در تالار ابن سينا اين دانشگاه برگزار شد. در اين جشنواره از 34 دانشجو و دستيار تقدير شد.