وي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر ، با اشاره به بند لام از ماده 139 قانون ماليات هاي مستقيم كه موارد شمول معافيت هاي مالياتي را بر شمرده است گفت : در اين قانون به صراحت از معافيت فعاليت هاي فرهنگي و هنري كه از وزارت ارشاد مجوز كسب كنند صحبت شده است و فعاليت چاپخانه ها در اين چارچوب نمي گنجد .
اين كارشناس امور مالياتي در ادامه افزود : چاپخانه ها بر اساس مجوز وزارت صنايع و زير نظر اين وزارتخانه وارد مي شوند و مجوز اين وزاراتخانه است كه اجازه تاسيس چاپخانه را مي دهد و تنها در مرحله بهره برداري نياز است كه از وزارت ارشاد پروانه بهره برداري اخذ كنند و اين مساله بيشتر به خاطر محتواي برخي از توليدات اي صنف كه كتاب و نشريات باشد قرار داده شده است و به جز اين شكل كار چاپخانه ها صنعتي است .
وي در ادامه تصريح كرد : سازمان امور مالياتي با توجه به اين استدلال كه تمام محتوايي كه چاپخانه ها توليد مي كند فرهنگي و هنري نيست بلكه جنبه تجاري و صنعتي آن بيشتر است اين صنف را از ماليات معاف نمي داند .
اين كارشناس امور فني و حقوقي در ادامه افزود : چاپخانه ها بيشترين فعاليت خود را در زمينه سفارش هاي چاپي غير كتاب مانند سفارش هاي صنعتي و تبليغاتي انجام مي دهند و توليد كتاب تنها بخش اندكي از فعاليت هاي اين صنف را چاپ كتاب تشكيل مي دهد .