به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد محمدی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۴۵۷ قرارداد در سطح ۲۰ شهرک صنعتی مصوب استان منعقد شده است، اظهار داشت: از این تعداد ۱۴ شهرک به بهره برداری رسیده اند.
وی خاطرنشان کرد: ۲۳۰ واحد فعال در استان داریم و حدود ۳۰ درصد غیرفعال هستند که امیدواریم با این کلینیک سیار ایجاد شده در راستای احیاء و بازفعال کردن این واحدهای راکد اقدام کنیم و آنها را به حداقل برسانیم.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان در خصوص مصوبه دیروز مجلس شورای اسلامی در رابطه با اینکه کلیات راه اندازی مناطق اقتصادی در برخی استان ها از جمله لرستان موافقت نشد، بیان داشت: پیش از این ما مستندات تبدیل شهرک صنعتی شماره سه به منطقه ویژه را به دولت ارسال کردیم و در کمیته های مربوطه و دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق ویژه و در دولت تصویب شد.
وی عنوان کرد: منطقه ما هم از لحاظ موقعیت مکانی در کریدور شمال به جنوب است و هم شهرک شماره سه از لحاظ حمل و نقلی و نزدیکی به فرودگاه و راه آهن و... موقعیت خوبی دارد، این منطقه را تملک کردیم با علم به این موضوع که منطقه ویژه اقتصادی ما حائز همه شرایط و ویژگی ها برای یک مکان بوده و عرصه استراتژیک را دارد.
مدیرعامل شهرک های صنعتی لرستان با اشاره به اینکه مجوزها در دو مرحله کارگروه ها و دولت اخذ و به تصویب رسیده است، ادامه داد: در حال حاضر مرحله سوم که مجلس است باقی مانده و با توجه به اینکه بند ۹ سیاست های اقتصاد مقاومتی مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه حوزه عمل مناطق ویژه اقتصادی است، باید این مناطق ایجاد شوند.
محمدی با بیان اینکه کارخانه لاستیک سازی در همان شهرک صنعتی شماره سه مستقر شده است، تصریح کرد: مساحت منطقه ویژه اقتصادی خرم آباد(شهرک صنعتی شماره سه) ۸۰ هکتار بوده و در شش کیلومتری محور خرم آباد - بروجرد در منطقه کمالوند قرار دارد.