به گزارش خبرگزاري مهر ، معاون هماهنگي امور عمراني وزارت كشور و جانشين وزير كشور در ستاد حوادث و سوانح غير مترقبه ، اظهار داشت: با توجه به اماده باش نيروهاي امدادي و اعزام گروههاي امدادي از استان هاي همجوار به استان لرستان كار امداد و نجات و اسكان موقت از لحظات اول اين حادثه آغاز شد تا جايي كه تا 6 ساعت بعد از حادثه تمامي مجروحان به مراكز امدادي منتقل شدند.
مهندس سيد مهدي هاشمي با اشاره به حضور تعدادي از وزرا و معاونان آنها در همان ساعات اوليه در منطقه حادثه ديده تصريح كرد: نتايج و مصوبات حاصل از جلسات مسئولان حاضر در منطقه در تسريع امور امدادي و نجات و اسكان موقت بسيار موثر و در مرتفع كردن مشكلات پيش روي امداد رسانان بسيار جايز اهميت بود.
وي از توزيع بيش از 34 هزار و 800 تخته چادر براي اسكان موقت در منطقه خبر داد و اظهار داشت: طبق آخرين آمار بدست آمده تمامي خانواده هاي بي سرپناه حداقل يك تخته چادر از امداد گران تحويل گرفته اند.
جانشين رئيس ستاد حوادث و سوانح غير مترقبه كشور ، برقراري امكان بهره برداري از آب ، برق و تلفن در 325 روستاي حادثه ديده در دومين روز اين زمين لرزه را افتخاري براي خدمتگزاران مردم دانست.
هاشمي ، بافت هاي فرسوده و غير مقاوم را يكي از عوامل اصلي بروز خسارت در اين گونه حوادث ارزيابي كرد و افزود: بازسازي ،نوسازي و مقاوم سازي اماكن آسيب ديده در اين زمين لرزه در دستور كار بخشهاي عمراني قرار گرفته تا آسيب ديدگان هرچه سريعتر و تا قبل از فصل سرماه به محل اسكان دايم خود مراجعت كنند.
معاون هماهنگي امور عمراني وزارت كشور ، جمع آوري سريع و دفع لاشه احشام ، گندزدايي و سم پاشي مناطق حادثه ديده كه از شيوع بيماريهاي عفوني و اپيدمي جلوگيري كرد را از نكات حايز اهميت در امداد رساني اين حادثه عنوان كرد.
هاشمي در پايان اظهار داشت: به رغم تخريب اكثر واحدهاي آموزشي در منطقه زلزله ديده لرستان ، با تمهيداتي كلاس هاي درس مناطق آسيب ديده آغاز به كار كرده و دانش آموزان در كلاسهاي درس حاضر شدند.
مسئولان ستاد حوادث غير مترقبه كشور از اولين لحظات حادثه تاكنون در منطقه حاضر و در رفع مشكلات و امداد رساني به آسيب ديدگان زلزله اهتمام ورزيده اند.