دكتر محسن پرويز در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، انرژي هسته اي و دستيابي به فن آوري آن را حادثه اي مهم تلقي كرد و اظهار داشت : اين ماجرا از منظر اهل فن و دانشمندان بسيار واجد اهميت است اما كساني كه اهل فكر نباشند و در درگيري هاي روزمره شان ارتباطي با اين مقوله برقرار نكنند ، بطور طبيعي دغدغه اي نخواهند داشت. در ايران عكس العمل هاي آحاد جامعه ، نشانگر موضع مثبت آنها به در اختيار داشتن اين منبع انرژي است و نمود بارز آن نيز در راهپيمايي 22 بهمن سال گذشته مشهود بود.
وي ادامه داد : واكنش مثبت مردم در قبال اين موضوع حاكي از درك بالاي اجتماعي و سياسي آنهاست ، اما باز هم بايد بپذيريم كه اين مضمون ، صنعتي تر و فني تر از ساير وقايع تجربه شده مثل انقلاب و جنگ و ... است ، چرا كه اين امر هنوز براي عموم مردم قابل لمس نيست و مردم با آن ارتباط عيني و تجربي برقرار نكرده اند.
سخنگوي انجمن قلم ايران با تاكيد بر نحوه و ميزان تاثيرگذاري رويدادهاي سياسي و ملي بر اقشار جامعه گفت : فن آوري هسته اي به عنوان پايه اي از علوم و مادر علوم مختلف در دهه هاي آتي ، جامعه بشري را تحت تاثير خود قرار داده و به زودي جامعه جهاني را به دو گروه كشورهاي " بهره مند " و " غير بهره مند و وابسته به اين انرژي " تقسيم مي كند. اين موضوع خواه ناخواه در درازمدت و بسته به ميزان تاثير و تاثراتش بر مردم ، بر نويسندگان نيز تاثير خواهد گذاشت.