به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، استاندار تهران در اولين جلسه شواري توسعه استان در سال جاري افزود: با هماهنگي هاي صورت گرفته بنا شد 514 هزار ميليارد ريال از اعتبارات استان نيز توزيع نشود و به تدريج در طول سال با توجه به نياز و ضرورتها در شهرستانهاي استان توزيع خواهد شد و علاوه بر اين مبلغ همچنين يك درصد نيز از اعتبارات در اختيار استانداري براي كارها و اقدامات ضروري گذاشته شده است.
كامران دانشجو خاطر نشان كرد: اعتبارات با اولويت اتمام پروژه هاي نيمه تمام بايد هزينه شود و حداكثر تا 10 روز ديگر نيز براي انجام كار بايد موافقتهاي آنها مبادله شود و هفته آينده نيز براي هماهنگي بيشتر جلساتي با فرمانداران شهرستانها و معاونان عمراني گذاشته مي شود.
وي گفت: شهرستانها پروژههاي جديدي را نمي توانند آغاز كنند مگر اينكه پروژههاي نيمه تمام آنها به پايان رسيده باشد و در اين صورت نيز اولويت با پروژههايي است كه قبل از سال جديد مشخص شده باشند.
دانشسجو در مورد عدم حضور مديران كل در شوراي برنامه ريزي توسعه استان گفت: اين جلسات مانند جلسات هيات دولت در استان است و مديران بايد خود شخصا شركت كنند و در صورت عدم شركت ، از وزير مربوطه خواستار تغيير وي خواهم شد.
استاندار تهران با اشاره به عدم افزايش قيمتها در ابتداي سال جاري تصريح كرد: با هماهنگي هاي صورت گرفته ميان دستگاههاي مختلف ، قيمتها در آغاز سال جديد افزايشي نداشت و اين امر نشان دهنده اين است كه اگر بخواهيم مي توانيم مانع افزايش قيمتها شويم.
دانشجو همچنين در مورد افزايش نرخ كرايه تاكسي ها كه برخلاف قانون صورت گرفته است ، گفت: با توجه به سياستهاي هيات دولت و مجلس و همچنين برنامه 5 ساله چهارم توسعه مبني بر تثبيت قيمتها ، به شوراي شهر اعلام شد كه نبايد نرخ كرايه تاكسي ها افزايش پيدا كند و بايد در اين مصوبه تجديد نظر شود
وي افزود: مصوبه شوراي شهر بايد حتما به تصويب فرمانداري برسد و پس از آن به دستگاه ذي ربط ابلاغ و اجرايي شود. در صورتي كه اين مساله را فرمانداري تصويب نكرد و شوراي شهر بر خلاف قانون آن را به تاكسيراني ابلاغ كرده است و در حال حاضر اين امر كاملا غير قانوني است و بايد سريعا رسيدگي شود.
دانشجو گفت: افزايش قيمت كرايه تاكسي ها فشار زيادي را به قشر مستضعف جامعه وارد كرده بنابراين دولت نبايد در مقابل افزايش بي رويه قيمتها سكوت كند كه البته سكوت هم نكرده و نخواهد كرد تا از اعمال قانون قبل از مصوبه جلوگيري كند.
بنابرهمين گزارش ، رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران نيز در اين جلسه با اشاره به رشد 38 درصدي اعتبارات عمراني بودجه استان تهران در سال جاري گفت: اين افزايش نشاندهنده توجه ويژه دولت به اعتبارات عمراني و پروژه هاي كوچك است و همچنين در بودجه سال 85 ، اعتبارات فصلهاي فرهنگ وهنر ، تربيت بدني ، آب نيز بيش از ساير موارد توجه ويژه اي شده و اعتبارات اين بخشها نيز نسبت به بخشهاي ديگر بيشتر افزايش پيدا كرده اند .
وحيد كيارشي افزود: 1380 هزار ميليارد ريال بودجه كل استان تهران در برنامه ها و فصلهاي مختلف است كه توزيع آن نيز بزودي ميان شهرستانهاي استان آغاز مي شود كه اين رقم نسبت به سال گذشته 70 در صد رشد داشته است .
به گزارش مهر ، مديركل نوسازي مدارس استان تهران گفت: هم اكنون 59 هزار كلاس درس در استان تهران وجود دارد كه 39 هزار و 25 كلاس درس در حال تخريب است و نياز به مقاوم سازي دارد.
ترابي زاده افزود: متوسط كشوري تعداد دانش آموزان در كلاس درس 37 نفر است در صورتي كه در استان تهران 44 دانش اموز در كلاسها حضور دارند ، به همين دليل براي رسيدن به متوسط كشوري نياز به 17 هزار و 800 كلاس درس داريم.