استاد الهيات و علوم كامپيتور دانشگاه سنت جان آمريكا اذعان داشت كه همگرايي قابل ملاحظه اي در تفاسير قرن بيستم از تصور خدا كه به چه معنايي انسان در تصور خداوند خلق شده ايجاد گشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري "مهر"، در آخرين روز همايش بين المللي گفتگوي علم و دين نشستهاي تخصصي با موضوع  خانواده و اخلاق، محيط زيست و تكنولوژي و اخلاق، انسان و سلامت برگزار شدند. 

پروفسور نورين هرزفيلد، استاد الهيات و علوم كامپيتور دانشگاه سنت جان آمريكا، درباره "خلقت در تصوير ما: هوش مصنوعي و تصور خدا" بحث نمود.

پروفسور هرزفيلد اذعان داشت كه همگرايي قابل ملاحظه اي در تفاسير قرن بيستم از تصور خدا كه به چه معنايي انسان در تصور خداوند خلق شده و رويكردهايي به خلقت در ذهن خود ما و در حيطه هوش مصنوعي ايجاد شده است. در هر دو حيطه حد فاصل خدا و انسانيت يا انسانيت و كامپيوتر را در قالب سه گزينه مي توان ديد.

وي افزود: اين گزينه ها عبارتند از: 1- ويژگي يا مجموعه اي از ويژگيها مانند هوش، 2- كاركردهايي كه ما عملاً داريم يا قادر به انجام آن هستيم، 3- ارتباطاتي كه ما برقرار كرده ايم. هر كدام از اين سه رويكرد بيانگر فهم متفاوتي است كه ما از كنه انسانيت داريم.

پروفسور هرزفيلد تصريح كرد: رويكردهاي كاركردي و ارتباطي در اواخر قرن بيستم رواج داشته اند كه همراه با فهم كاركردي بوده كه عمدتاً توسط جامعه پذيرفته شده بودند. اما رويكرد ارتباطي بينشهاي جديدي را نسبت به كرامت انساني در عصر كامپيوتري و هم چنين رويكرد جديدي را به تحقيقات هوش مصنوعي ارائه مي نمايد.