به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج ، بيماران تالاسمي شهرستانهاي غرب استان تهران از جمله هشتگرد، نظرآباد ، شهريار ، شهرقدس و شهركهاي اقماري كرج مجبورند به تنها بيمارستان كرج كه به بيماران تالاسمي خدمات مي دهد ، مراجعه كنند.
در بسياري از موارد دوري راه و هزينه هاي بالاي اياب و ذهاب سبب وخيم شدن حال بيماران مي شود و اين امر معضل جديدي است كه به درد وغم ناشي از بيماري بيماران تالاسمي دامن مي زند.
بيمارستان شهيد باهنر واقع در شمال شهرستان كرج با اختصاص 19 تخت ، تنها مركز درماني است كه به بيماران تالاسمي خدمات مي دهد.
اكثر بيماران تالاسمي علاوه بر كمبود امكانات ، در زمينه تامين خون نيز با مشكلات عديده اي روبرو هستند ؛زيرا دريافت خون اشخاص مختلف براي اين بيماران در بسياري از موارد ايجاد حساسيت مي كند.
رئيس انجمن تالاسمي غرب استان تهران در اين خصوص به خبرنگار خبرگزاري مهر در كرج اظهار داشت: براي كاهش ميزان حساسيت ناشي از تزريق در بيماران تالاسمي ، اين بيماران بايد از دهنده هاي مشخصي كه قبلا تعيين شده اند و به صورت مستمر خون اهدا مي كنند ، تغذيه شوند تا در هر نوبت تزريق از خون دهنده هاي متفاوت ، دچار حساسيت نشوند.
دكتر حبيب اله كاظمي ، كمبود آمپول " دسفيرال " را از ديگر مشكلات بيماران تالاسمي اعلام كرد و افزود: بيماران تالاسمي به دليل خون گيري بالا دچار مازاد آهن خون مي شوند كه با تزريق دسفيرال اين ميزان تعديل مي شود اما اين دارو نيز كمياب شده و بيماران تالاسمي را دچار مشكل كرده است .
وي خاطر نشان كرد: ضربه پذيري بالاي روحي بيماران تالاسمي از عمده ترين مسائل اين قشر به شمار مي رود و ديد ترحم انگيز جامعه اكثر اين بيماران را به انزوا كشيده است .
كاظمي از مردم خواست : با پذيرش بيماران تالاسمي و برخورد اصولي با آنها اين قشر را به جامعه برگردانند.
رئيس انجمن تالاسمي غرب استان تهران از مردم خواست با جدي گرفتن آزمايشات ژنتيكي از تولد نوزادان تالاسمي جلوگيري كنند.
به گزارش مهر ، در حال حاضر اين انجمن 310 عضو دارد اما 140 بيمار تالاسمي ديگر نيز در اين منطقه وجود دارند كه به دلايل مختلفي حاضر به عضويت در انجمن تالاسمي نيستند.