اين ناشردر گفتگو با خبرنگار كتاب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : توجه به نيازهاي فرهنگي جامعه بايد براي ناشران هدف اصلي در حوزه فعاليت حرفه اي آنها باشد . ناشر فرهنگي ناشري است كه بدون توجه به قيل و قال بازار كه هر روز كتابي را رونق مي دهد ، به انديشه سازي مي انديشد .
وي ادامه داد : چنين ناشري در شرايط آشفته و نابسامان كنوني با مشكلات بسياري روبرو مي شود زيرا بر خلاف جريان سيال بازار حركت مي كند . تعداد نويسندگان و مترجمان حرفه اي در حوزه فلسفه وحكمت و دانش در كشور ما اندك است و ناشران در اين زمينه با تنگنا مواجه هستند .
اين ناشر تصريح كرد : يكي از دلايلي كه موجب فاصله گرفتن اقشار مختلف جامعه از كتاب هاي پرمحتوا در زمينه انديشه و فلسفه شده است ، بي توجهي ناشران به نيازهاي فرهنگي مردم است ، مسلما وقتي مردم ما در بازار كتاب با رمانهاي سطح پايين و كتابهاي طالع بيني بيشتر از كتابهاي فلسفي و علمي روبرو مي شوند علاقه و نيازي به انديشه و تحقيق در خود احساس نمي كنند .
غفاري خاطرنشان كرد : حمايت دولت از حوزه نشر سرمايه گذاري فرهنگي و فكري كارآمد براي جهاني شدن انديشه و تمدن ايران زمين است . ارتقاي فرهنگ كتابخواني در مدارس و برنامه هاي رسانه ملي در كنار رفع موانع و آسيب هاي توزيع مي تواند به سود ناشران و بالاتر از آن فرهنگ و دانش جامعه باشد .
وي ادامه داد : خريد انبوه كتاب هاي فرهنگي براي تجهيز كتابخانه هاي مناطق مختلف ناشران را به بالا بردن كيفيت آثار تاليفي و ترجمه در زمينه هاي مختلف ترغيب مي كند . متاسفانه در نشر ما كميت به كيفيت ترجيح دارد و ناشران كتاب هاي كمك آموزشي و فانتزي با ناشراني كه دغدغه فرهنگي دارند برابر هستند .
مدير نشر حكمت تصريح كرد : اعطاي تسهيلات خاص به نويسندگان و محققاني كه براي نگارش يك كتاب سالها تلاش مي كنند آنان را به تفكر و خدمت علمي اميدوار مي كند . در صورتي كه سطح تاليف در جامعه ارتقا يابد و از سوي دولت در معرفي آثار باارزش با ناشران همكاري شود نشر ما در حوزه جهاني جايگاه واقعي خود را كسب خواهد كرد .