به گزارش خبرگزاري "مهر" از قم، محمدرضا بهشتي منفرد به عنوان مدير انجمن سينماي جوان قم با اشاره به كمبودهاي انجمن گفت: "امسال را هم مثل گذشته با دست خالي شروع كرديم و منتظر آمدن بودجه نمانديم. در همين دو ماه ابتداي سال جاري نمايشگاههاي عكس را برگزار كرديم. چون اعتقادمان اين است در كار هنري بايد فعال بود، حتي با دست خالي!"
بهشتي در ادامه افزود: "بچههاي انجمن به ويژه فيلمسازان جوان و بااستعداد ما نياز به حمايت دارند. ما هم تا آنجا كه وسعمان برسد، امكانات در اختيار آنها ميگذاريم، اما قطعاً اينها كافي نيست. ناگفته نماند كه ارشاد قم هم مساعدتهايي داشته ولي كافي نيست و ما انتظار حمايتهاي بهتر و جديتري داريم. اميدواريم در دوره جديد كه مديريت فرهنگ و ارشاد اسلامي استان هم تغيير يافته، فرجي حاصل شود."
وي ضمن اشاره به حضور مراكز فرهنگي متعدد در قم گفت: "در شهر ما مراكز فرهنگي قدرتمندي با بودجههاي كلان كار ميكنند كه همين امر باعث شده فعاليتهاي ما چندان به چشم نيايد. به همين دليل وقتي يكي از فيلمهاي كوتاه انجمن در يك جشنواره معتبر سراسري مقام اول را به دست ميآورد، در شهر چندان انعكاسي ندارد. حال آنكه اگر اين موفقيت براي يكي از هنرمندان شهر ديگري غير از قم رخ ميداد، استقبال بهتري از آن به عمل ميآمد."
مدير انجمن سينماي جوان قم در خصوص شكلگيري اين انجمن و فعاليتهايش هم گفت: "انجمن سينماي جوانان ايران شعبه استان قم از سال 66 عملاً شكل گرفت و در سال 68 مكان مستقلي پيدا كرد و حدوداً از همان زمان ساخت فيلمهاي كوتاه شروع شد. انجمن در حال حاضر در دو بخش آموزش و توليد فيلم كوتاه مشغول به فعاليت است، هر چند برنامه اصليمان همان آموزش فيلمسازي در محدوده استان است. دوره آموزشي ما به دو ترم تقسيم ميشود كه در هر ترم سه درس به هنرجويان آموزش داده ميشود. در ترم نخست عكاسي، گزارشنويسي و مباني ارتباط تصويري و در ترم دوم كارگرداني، تصويربرداري و فيلمنامه نويسي."
بهشتي افزود: "ما در اين كلاسها ميكوشيم سرنخ را به هنرجويان بدهيم و آنها را در مسير هنري خود كمك كنيم. وگرنه كسي با گذراندن اين دورهها به تنهايي فيلمساز نميشود. فيلمسازشدن كار و تلاش ميخواهد و كمي هم صبر و حوصله! بچههاي قم واقعاً صاحب استعداد هستند. هنرمندان جوان شهر ما با حداقل امكانات موجود توانستهاند در جشنوارههاي فرهنگي و هنري كشور بدرخشند. تا چند سال پيش اصلاً كسي باورش نميشد كه در قم كساني هم هستند كه فيلم كوتاه ميسازند، اما خوشبختانه الان ميتوانيم ادعا كنيم كه در فيلم كوتاه معمولاً براي قم در جشنوارهها مقام و جايگاه خاصي را كنار گذاشتهاند. اگر همه مسئولان استان به ويژه متوليان فرهنگ و هنر قم از هنرمندان جوان حمايت كنند قطعاً ما شاهد موفقيتهاي درخشانتري در آينده خواهيم بود."
بهشتي درباره جايگاه فيلم كوتاه قم در قياس با ساير استانهاي كشور گفت: "ما در سال 83 بيشترين تعداد جوايز را در جشنوارههاي سراسري فيلم كوتاه كسب كرديم و تا همين پارسال هم جايگاه خوبي در كشور داشتيم. اما نبايد به اين اكتفا كرد. متأسفانه تا حدودي فعاليتهاي جنبي هنرجويان ما به ويژه در امر مطالعه در حوزههاي تخصصي خود كم است كه اين مسأله ميتواند مانع عمدهاي بر سر راه موفقيت روزافزون فيلمسازان جوان باشد. خلاصه آنكه اگر به بحث آموزش توجه بيشتري نشان دهيم و از سويي رقابت ميان بچهها شكل بگيرد، موفقيتها باز هم از آن ما خواهد بود."