به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در مشهد، تهمينه شكيب در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: طرح هاي پيشگيري از اعتياد با رويكرد اجتماع محور در محيط هاي آموزشي ، محيط كار و محلات آسيب پذير اجرا مي شود كه در سال 84 بيش از120 محله نفر را تحت پوشش قرارداد.
وي در ادامه افزود :اين طرح سال گذشته در 72 مدرسه در مقاطع تحصيلي ابتدائي ، راهنمائي و متوسطه در نواحي مختلف شهر مشهد و شهرستان فريمان با جمعيت 35 هزار نفر وهم چنين در خوابگاه هاي دخترانه و پسرانه دانشگاه فردوسي با جمعيت 5 هزار نفر و 17 محيط كاري با جمعيت 22 هزار نفر اجرا شد .
سرپرست معاون امور پيشگيري از اعتياد سازمان بهزيستي خراسان رضوي گفت : به دليل آن كه اين طرح تعداد زيادي از مردم را تحت پوشش قرار مي دهد با زباني ساده بيان مي شود واز ديگر مزيت هاي آن اين است كه مردم از زندگي طبيعي خود خارج نمي شوند.
وي در ادامه افزود : در سال 85 ، 31 تيم مردمي از محلات آسيب خيز شكل گرفتند كه نه تنها در جهت پيشگيري از اعتياد گام بر مي دارند بلكه در زمينه احداث كتابخانه ، فضاي سبز ، آسفالت و نيازهاي تفريحي و خدماتي نيز نقش به سزايي دارند .
سرپرست معاون امور پيشگيري از اعتياد سازمان بهزيستي خراسان رضوي يادآور شد : 47 كلينك غير دولتي و 2 مركز دولتي در شهرستان مشهد و سبزوار 23 هزار معتاد را تحت درمان سرپايي قرار دادند.
شكيب اظهارداشت : در شهر مشهد دو مركز گذري DIC ويژه معتادان 850 نفر را تحت پوشش قرار مي دهد و روزانه 80 نفر مراجعان از خدمات ارائه شده استفاده مي كنند.
وي مجتمع پژوهشي- آموزشي TC را ازجمله برنامه هاي سال 85 دانست و افزود: در هفته مبارزه با مواد مخدر 6 نمايشگاه در مناطق آسيب خيزشهر به مدت 3 روز برگزار مي شود .
سرپرست معاون امور پيشگيري از اعتياد سازمان بهزيستي خراسان رضوي درخاتمه گفت: 30 چادركلينك هاي غير دولتي جنب هلال احمر، نيروي انتظامي و شهرداري به ارائه خدمات مشاوره ، روانشناسي و پزشكي مي پردازد.