محمدعلي خراشادي زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در بيرجند ، با بيان اين مطلب كه عمده ترين مشكل صنعت گران فرش ، پوشش بيمه اي و ايجاد چتر رفاهي است ، يادآور شد: تاكنون 100 نفر از افرادي كه در 5 رشته مرتبط با فرش در استان فعاليت دارند ، به تامين اجتماعي معرفي شده اند كه فقط 15 درصد حق بيمه توسط صنعتگر و مابقي از طرف دولت پرداخت مي شود.
وي با بيان اين مطلب كه شرايط فعاليت 300 رشته صنايع دستي در خراسان جنوبي وجود دارد ، گفت: در حال حاضر 50 رشته صنايع دستي در استان فعال است كه تا پايان سال جاري به 60 تا 70 رشته هنري ارتقاء پيدا خواهد كرد.
خراشادي زاده از وجود زمينه ايجاد 50 درصد از فرصت هاي شغلي مورد نياز از طريق صنايع دستي در خراسان جنوبي خبر داد و گفت: هم اكنون در اين استان بيش از 200 نفر براي استفاده از تسهيلات بخش صنعت و معدن و 3 هزار نفر نيز براي استفاده از تسهيلات قرض الحسنه فرصت شغلي به بنگاه هاي زود بازده معرفي شده اند.
وي مشكل اساسي صنايع دستي خراسان جنوبي را ، پراكندگي كارگاه هاي آموزشي و توليدي عنوان كرد و افزود: در حال حاضر مراحل توليد و گردش سرمايه صنايع دستي نسبت به ساير بخش هاي اقتصادي كند است.
مديركل صنايع دستي خراسان جنوبي بر ضرورت تغيير رويكردها و نگرش ها در جهت فرهنگ سازي صنايع دستي در بين مردم تاكيد كرد و افزود: گرايش مردم به سمت استفاده از صنايع دستي در حال گسترش است و بايد زمينه اي ايجاد كرد تا با برنامه ريزي و استقرار كارگاه هاي هنرهاي سنتي در بناها واماكن تاريخي و استفاده از صنايع دستي در تزئين ادارات و سازمان ها ، امكان معرفي بيشتر اين صنعت را به گردشگران داخلي و خارجي فراهم كنيم.