به گزارش خبرگزاري مهر ، مهندس محمود فرشيدي در ديدار با مدير مسئول و سردبيران مجلات رشد ، گفت: از آنجا كه نشريات رشد از منظر اهداف كلان و بلند مدت آموزش و پرورش به مسايل نگاه مي كنند ، موظف هستند نگاه هاي حداقلي و اقتصادي موجود كه شان معلم را تنزل مي دهند ، متحول كرده و به اعتلاي منزلت ، اعتبار علمي و اجتماعي معلم بپردازند.
وي با تاكيد بر جايگاه مخاطبان در نشريات ادامه داد: مجلات بايد با مخاطب شناسي دقيق نيازهاي اجتماعي ، فرهنگي و علمي روز مخاطبان را شناسايي كرده و به آنها پاسخ دهند.
فرشيدي با اشاره به نوآوري در قالب هاي نشريات ، خواستار بهره مندي نشريات رشد از تكنيك ها و فناوري هاي جديد متناسب با مقتضيات زماني و مكاني شد و اظهار داشت: تجربه ارزشمند و منحصر به فرد نشريات آموزشي رشد در پوشش گسترده آنها بر انتشار رشد برون مرزي به ويژه براي كشورهاي مسلمان و فارسي زبان موثر خواهد بود.
در ابتداي اين ديدار ، رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش ، طي سخناني با اشاره به رويكرد گذر از كتاب محوري در آموزش و پرورش ، بر نقش و جايگاه مجلات كمك آموزشي رشد در برنامه هاي آموزشي و تربيتي تاكيد كرد.