به گزارش خبرنگار مهر، علی سرداری، ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت هفته تربیت اسلامی و سالروز تاسیس امور تربیتی اظهار داشت: این طرح برای همه دانش آموزان پایه نهم اجرا شده و در قالب آن، یک پرونده الکترونیکی برای هر دانش آموز تشکیل شده است.
وی یادآور شد: تاکنون ۷۸ هزار و ۸۹۳ دانش آموز در این طرح شرکت کرده و برای آنها پرونده الکترونیکی تشکیل شده است.
سرداری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت طرحهای مرتبط با قرآن و نماز در مدارس استان یزد بیان کرد: علاوه بر احیای دارالقرآنها در همه شهرستانهای استان یزد و بهرهمندی از ۱۹ دارالقرآن در سطح استان، ۳۵۰ معلم نیز در شهرستان خاتم به عنوان معلم قرآنی آموزش دیدهاند ضمن اینکه هم آموزشهای مرتبط با معلمان و مربیان و هم توسعه دارالقرآنها به شکل جدی در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در زمینه حفظ موضوعی قرآن نیز ۵۲ هزار نفر در این طرح شرکت کرده اند ضمن اینکه در مسابقات معارف اسلامی و قرآن نیز بالغ بر ۱۵۵ هزار و ۱۳۰ نفر در ۹ رشته با یکدیگر رقابت می کنند.
سرداری همچنین از توجه ویژه به مباحث مرتبط با امام زمان (عج) و بحث مهدویت خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر برگزاری دعای ندبه به صورت دورهای در مدارس و دعوت از دانشآموزان، والدین و مربیان آنها، مراسم صبحگاه انتظار نیز در مدارس استان یزد اجرا میشود.
وی از برگزاری مسابقه عطر انتظار خبر داد و عنوان کرد: ۷ هزار فرهنگی و دانش آموز از این طرح استقبال کرده اند.
سرداری خاطرنشان کرد: دانش آموزان استان یزد در رشته های مختلف قرآنی، فرهنگی و هنری در سطح ملی درخشیده اند به نحوی که ۳۰۰ دانش آموز به مراحل ملی مسابقات مختلف اعزام شده اند که ۱۰۵ نفر از آنها معادل یک سوم جمعیت اعزامی، در مسابقات ملی حائز رتبه شده و برای استان افتخارآفرینی کرده اند.
وی همچنین به تشریح برنامه های فرهنگی، تربیتی، اردوهای درون و برون استانی، اردوهای راهیان نور، طرح های مختلف و برگزاری نماز در مدارس همچنین برنامه های هفته تربیت اسلامی در استان یزد پرداخت و افزود: کار تربیتی به ویژه تربیت دینی منحصر به مدارس نیست و همه رسانه ها، خانوادهها، جامعه و مسئولان در برابر تربیت دینی مسئولیت بر عهده دارند.