معاون پژوهشی دانشگاه آزاد گفت: در حال حاضر ۳۶ درصد از مراکز رشد کشور در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم واشقانی فراهانی با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی مراکز رشد دانشگاه آزاد از مصادیق اقتصاد مقاومتی است، گفت: مراکز رشد این دانشگاه با همکاری پارک های علم و فناوری و یا به صورت مستقل و با مجوز شورای گسترش وزارت علوم و وزارت بهداشت از سال ۸۵ آغاز به کار کرده اند.

وی افزود: مراکز رشد این دانشگاه مجموعه ای از خدمات و تسهیلات حمایتی برای ارزش آفرینی و ثروت بر مبنای پژوهش های فناورانه در اختیار فعالان حوزه کارآفرینی قرار می دهند.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: این دانشگاه دارای ۸۵ مرکز رشد در سراسر کشور است که تعداد ۷۱۲ هسته، واحد و شرکت فناور در فضایی بالغ بر ۸۸ هزار و ۳۷۶ مترمربع در مراکز رشد این دانشگاه استقرار دارند.

واشقانی فراهانی خاطر نشان کرد: طبق سند چشم انداز این دانشگاه باید تا پایان سال ۹۶، ۱۵۰ مرکز رشد و ۸۰۰ واحد فناور داشته باشد.

وی رصد و ارزیابی فناوری و ایده در دنیا و جلب سرمایه گذاران داخلی و خارجی، ارائه تمامی خدمات و زیر ساخت های ممکن فیزیکی، تجهیزات، نرم افزار و سخت افزار، استقلال مالی شرکت ها در کمترین زمان ممکن و ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی برای متخصصان و دانش آموختگان را از اهم نتایج مدل کسب و کار و سیاست های مدیریت پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اعلام کرد.