سازمان بهداشت جهاني اعلام كرد قرار گرفتن زياد در معرض نور خورشيد ساليانه 60 هزار نفر قرباني مي گيرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از سازمان بهداشت جهاني با وجود اينكه اشعه ماوراء بنفش خورشيد فوايدي دارد از جمله اينكه موجب توليد ويتامين D دربدن مي شود مضراتي نيز دارد.

افرادي كه به منظور برنزه شدن پوست يا دلايل ديگر بيش از حد در معرض تابش نور خورشيد قرار مي گيرند دچار انواع مشكلات از جمله سرطان پوست، سوختگي هاي پوستي، پير شدن زودتر از موعد و ايجاد چين و چروكهاي پوستي و حتي آب مرواريد چشمي مي شوند.

آمار نشان مي دهد كه تا 90  درصد از بيماريها ي پوستي به واسطه قرار گرفتن زياد در معرض نور خورشيد ايجاد مي شود.

لازم به ذكر است كه اين مسئله ساليانه موجب مرگ بيش از 60 هزار نفر مي شود كه از اين ميان 48 هزار نفر به واسطه سرطان هاي بدخيم پوست و 12 هزار نفر به واسطه سرطانهاي خفيف و عوارض آن جان خود را از دست مي دهند.

سرطانهاي بدخيم پوست به نام "ملانوم" علت اصلي مرگ در بسياري از افراد مبتلا مي باشد و انواع ديگر نيز به ناتواني هايي مبدل مي شود كه با افزايش سن در افراد مبتلا تشديد مي شود.

كارشناسان توصيه مي كنند كه افراد اگر به واسطه كار يا عوامل ديگر در معرض نور خورشيد قرار دارند در حد امكان از كلاه هاي لبه دار يا بزرگي كه مانع از تابش مستقيم نور خورشيد به سر و گردن و بدن آنها شود استفاده كرده و از كرمهاي ضد آفتاب كه "اس.پي.اف" بالاي 15 دارند نيز كمك بگيرند تا ميزان عوارض در آنها به حداقل برسد و صرفا به دليل تغيير رنگ پوست مبادرت به قرار گرفتن زياد در معرض تابش مستقيم نور خورشيد نكنند.