حسین میرزایی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مشكلات کشاورزی در نطنز بیان داشت: بادرود دومین تولید کننده انار در سطح استان است و محصول این شهر جزو ۵ انار ثبت شده در کشور است.
وی ادامه داد: با این وجود در هنگام برداشت محصول به واسطه دلالبازی انار مرغوب درجه یک که در بازارهای تهران و اصفهان کیلویی سه هزار تومان فروش می رود به ۸۰۰ تا یک هزار تومان معامله میشود که خسارتی برای کشاورزان است.
عضو شورای اسلامی استان اصفهان بیان داشت: لازم است جهاد کشاورزی در این منطقه سردخانهای احداث و با مشارکت اداره کل تعاون، کار و امور اجتماعی کارگاههایی به شکل تعاونی برای کنستانتره آب انار و محصولات حاصل از این میوه ایجاد شود تا بخشی از مشکلات کشاورزان منطقه رفع شود.
وی افزود: همچنین با توجه به مشکل خشکسالی و استفاده بیرویه از چاههای منطقه لازم است مسئولان جهاد کشاورزی با آموزش روشهای آبیاری کم مصرف و تعیین کشت جایگزین به کشاورزی این منطقه کمک کنند.
توقف صادرات فرش نطنز در گذر بی توجهی مسئولان
میرزاییان با اشاره به ضرورت رسیدگی میراث فرهنگی به آثار تاریخی این منطقه گفت: متاسفانه بیشتر بودجههای میراث صرف مرکز و شهرهای اطراف میشود و آثار تاریخی شهرهایی مانند نطنز، خالد آباد و غیره نیازمند اعتبارات ویژه برای بازسازی است.
وی اضافه کرد: همچنین صادرات صنایع فرش دستبافت در تار و پود زمان و با غفلت مسئولان متوقف شده است در صورتی که زمانی از جمله صنایع جذب کننده گردشگر به این شهرستان بوده و اکنون درآمد آن به صرفه نیست و چراغ آن افول کرده است.
گردشگران خارجی در بادرود و عدم تامین زیرساخت های اقامتی
عضو شورای اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: بادرود در بخش کویری نطنز چهارمین شهر زیارتی پس از مشهد قم و شیراز است و به طور معمول ۹ ماه از سال پذیرای مسافرانی است که در مسیر خود در امامزاده آقا علی عباس به استراحت میپردازند.
وی با بیان اینکه میلیونها نفر هرساله حتی از کشورهایی مانند عراق، بحرین و غیره از طریق جاده مواصلاتی قم برای زیارت این امامزاده عظیمالشان به این شهر سفر میکنند، گفت: تاکنون مسئولان مربوطه از رسیدگی برای تأمین امکانات رفاهی در این منطقه برای ایجاد گردشگری مذهبی غفلت کردهاند.