به گزارش خبرنگار مهر، محمدکاظم طاهریان ظهر یکشنبه در خلال کارگاه آموزشی محصولات گیاهان دارویی مرتعی با حضور مرتعداران و مجریان طرح های مرتعداری استان سمنان به میزبانی سالن شهید نقاشیان اداره کل منابع طبیعی استان، بیان داشت: کشت گیاهان دارویی با توجه به شرایط استانی میتواند عاملی برای جذب توریست و رونق بازار کشور شود.
وی افزود: کاشت، داشت و برداشت این گیاهان به منظور استفاده از ماده موثر انجام میگیرد و این ماده موثر می تواند برای بهره برداران بخش های کشاورزی سودمند باشند.
عرضه گیاهان دارویی نیازمند آموزش صحیح
رئیس انجمن گیاهان دارویی استان سمنان با اشاره به دشواری های موجود در کشت گیاهان دارویی در کنار مزایای فراوان آن، گفت: بهره برداران باید توجه داشته باشند که اگر نحوه آمادهسازی داروهای گیاهی و تحویل آنها به مردم به نحو صحیح انجام نگیرد، خواص درمانی گیاه از بین رفته یا تقلیل پیدا می کند که نگهداری از این گیاهان به نوبه خود نیازمند روش های علمی و صحیح است.
طاهریان با اشاره به اینکه تاخیر در ارسال گیاهان دارویی به بازار موجب عدم تاثیر گیاه در درمان بیماری میشود، ابراز داشت: باید با مشارکت مردم برای کاشت گیاهان دارویی در روستاها با همکاری و هماهنگی دستگاه های اجرایی مرتبط اقدام های لازم در این زمینه انجام شود.
وی افزود: پتانسیل بالقوه جوامع محلی در کشت گیاهان دارویی در استان سمنان می تواند ما را به سوی اشتغال پایدار رهنمون سازد.