به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی ظهر امروز در اولین جلسه کارگروه ارتقاء اجتماعی، فرهنگی و سلامت ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان در مناطق ویژه اجتماعی اظهار داشت: تشکیل کارگروه ارتقاء اجتماعی، فرهنگی و سلامت و عنوان ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان نشان دهنده نگاه جامعی است که امروز به مقوله ساماندهی مناطق ویژه اجتماعی و بافتهای فرسوده در کشور می شود و اگر این نگاه را از سالها قبل داشتیم اکنون شاهد مشکلات و آسیبهای اجتماعی و شکل گیری چنین سکونتگاههای غیررسمی نبودیم.
وی افزود: این مهم باید مدنظر قرار گیرد که سرمایه گذاری در مناطق ویژه اجتماعی در حقیقت سرمایه گذاری برای تمام جامعه است و اگر بتوانیم بخشی از آسیبهای اجتماعی در این مناطق را برطرف یا از بروز آن جلوگیری کنیم، کل جامعه تحت تأثیر این اقدام قرار می گیرد و توانسته ایم از وقوع بسیاری جرائم در سطح جامعه جلوگیری کنیم.
طالبی عنوان کرد: نکته مهم تر از ساماندهی مناطق ویژه اجتماعی بحث پیشگیری است و توجه به اینکه با مدیریتی که قرار است دنبال و انجام شود از ایجاد چنین مناطقی ممانعت گردد تا در آینده شاهد مشکلات کمتری در حوزه آسیبهای اجتماعی باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در بخش دیگری از سخنان خود بر همکاری، هماهنگی و ارتباط مستمر و دقیق شورای برنامه ریزی و توسعه استان، ستاد بازآفرینی شهری و کارگروه ارتقاء اجتماعی، فرهنگی و سلامت استان برای تحقق اهداف و برنامه ها در ساماندهی مناطق ویژه اجتماعی استان تأکید کرد.
وی با بیان اینکه تجربه نشان داده است هر جا زمینه مشارکت مردم فراهم شود، ضریب موفقیت کار افزایش می یابد خواستار مشارکت مردم، خیران و تشکلهای مردم نهاد برای کمک به دولت در رفع نیازهای مناطق ویژه اجتماعی از جمله ساخت مسجد، حسینیه، مدرسه و کتابخانه شد.