علیرضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان همدان از دیرباز دارای صنایع دستی مختلفی بوده که در کشور و برخی حتی در دنیا بی نظیر و منحصر به فرد بوده و همواره هنرمندانی را در زمینه های مختلف در دل خود پرورانده است.
وی با بیان اینکه تعداد صنعتگران روند رو به رشدی دارد، افزود: پرداخت تسهیلات و برگزاری برنامههای ترویجی گامی در افزایش تعداد مشاغل خانگی در زمینه صنایع دستی است.
معاون صنایعدستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان عنوان کرد: یکی از راه های شناخت و توسعه صنایع دستی استان همدان بازار یابی و معرفی توانمندی های آن است که در این راستا برگزاری نمایشگاه های مختلف صنایع دستی در استان همدان و یا شرکت در نمایشگاه هایی که در سایر استان ها و یا کشورهای دیگر برگزار می شود زمینه ای برای توسعه بازار صنایع دستی استان همدان است.
قاسمی در مورد بیمه هنرمندان صنایع نیز گفت: بیمه صنعتگران از سوی معاونت میراث فرهنگی دنبال میشود و در استان همدان نیز طرح راستیآزمایی با همکاری نمایندگان تأمین اجتماعی و معاونت صنایع دستی برای بیمه شدن افراد در حال انجام است.
وی در خصوص ایجاد بازار فروش برای هنرمندان صنایع دستی نیز بیان کرد: حضور در نمایشگاههای مختلف سراسری و استانی و حتی خارج از کشور، دریافت نشان ملی یا معرفی لالجین به عنوان شهر جهانی سفال زمینهای برای ایجاد بازار صنایع دستی است.
قاسمی گفت: رمز پویایی هنر صنعتی بازار فروش آن بوده و همه به دنبال این هستیم که زمینه بازار فروش را برای هنرمندان ایجاد کنیم.
وی از اعطای تسهیلات کمبهره به صادرکنندگان صنایع دستی خبر داد و بیان کرد: سال گذشته در راستای تقویت صادرکنندگان یک میلیارد تومان و امسال ۴۳۰ میلیون تومان تسهیلات به صادرکنندگان پرداخت شد.