به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی مغیثی ظهر سه شنبه در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی نهاوند با تبریک ماه رمضان و توصیه به بهرهگیری هرچه بهتر و بیشتر از فیوضات این ماه، گفت: تمسک به قرآن و عترت وسیله و راه نجات ما است.
وی افزود: قرآن و عترت تا قیامت از هم جدا نمیشوند و هر جا که قرآن است باید عترت نیز باشد.
وی با اشاره به اینکه اگر تمسک به قرآن و عترت باهم باشد نجات است، گفت: اعمال ما در شبهای قدر که قلب ماه رمضان است تمسک جویی به خداوند و ائمه اطهار است و باید این فرصتها را مغتنم شماریم و از آنها استفاده کنیم.
وی عنوان کرد: سیوچند سال است که بیداری اسلامی علیرغم جنگها و خونریزیهایی که بر سر آن وجود دارد و دشمنان میخواهند آن را سرکوب کنند در حال رواج و همهگیر شدن در ممالک است چراکه به برکت همین تمسک جوییها است که هرروز شاهد توفیقاتی هستیم.
وی در ادامه گفت: نصرت و حمایت الهی مشروط به حافظ ارزشها بودن است برهمین اساس جلسات شورای فرهنگ عمومی وظیفه جلوگیری از ارزش شکنیها و گسترش و ترویج ارزشهای ناب اسلامی را دارد.
مغیثی با اشاره به اینکه شناخت نقاط ضعف و قوت و برنامهریزی برای تقویت و تثبیت ارزشها ازجمله وظایف این شورا است، گفت: در سال گذشته ۱۰ جلسه شورای فرهنگ عمومی با ۲۸ مصوبه در نهاوند برگزارشده است.
امامجمعه نهاوند با مروری بر عملکرد تمامی ادارات و نظرخواهی از آنها گفت: متأسفانه خروجی جلسات شورای فرهنگ عمومی نهاوند رضایتبخش نیست.
وی با اشاره به روزهخواری درملأعام و همچنین دوچرخهسواری بانوان در سطح شهر گفت: چرا دستگاههای متولی وظایف خود را بهموقع انجام نمیدهند تا عملی که خلاف دین و ارزشهای ناب اسلام و انقلاب اسلامی است در جامعه همهگیر و رواج پیدا نکند!
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر تاکید بر ارتقا امنیت اخلاقی در جامعه گفت: متأسفانه علیرغم اینکه نیروی انتظامی و سپاه پاسداران و نهادهای متولی طی ماههای گذشته به این مهم پرداخته اند اما برخی مسئولین با اعلام موضعهای خود این امر مهم را به حاشیه کشاندند.
مغیثی با اشاره به اینکه اصناف و اداره صنعت و معدن و تجارت نهاوند عملکرد و اهرم نظارتی مناسبی بر کسبه نهاوند ندارند، گفت: اغلب کسبه نهاوند بهاستثنای تعدادی از آنها که اهل تقوا و پرهیزکاری هستند مسائل و احکام نماز را نمیدانند و با این مسائل تا حد بیگانه هستند.
وی گفت: درگذشته در رابطه با مسئله طلاق ریشهیابی و آسیبشناسی شده اما آنچه بازخورد دارد و به ما منعکس میشود قالب شدن بیکاری بر این موضوع و سایر موارد و مفاسد اخلاق و اجتماعی است که حل این مهم نیز از دست شورای فرهنگ عمومی شهرستان نهاوند بدون هیچگونه اعتبار مشخصی خارج است.