همدان - معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار همدان گفت: نخستین اقامتگاه بوم‌گردی در روستای «ورکانه» همدان راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشاری ظهر یکشنبه در ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان که در استانداری برگزار شد، از برنامه ریزی برای افزایش مدت اسکان و اقامت مسافران در همدان از ۲.۵ به ۳.۵ روز خبر داد.

وی با بیان اینکه شرایط برای میزبانی و پذیرایی از ۳۰۰۰ نفر در هتل ها، هتل آپارتمان ها و مسافرخانه های همدان در مرحله اول فراهم است، گفت: ۱۳۲۴ کلاس درس نیز در همدان آماده اسکان مسافران است.

افشاری با بیان اینکه برای نصب چادر نیز سالن‌های ورزشی و ۴ بوستان همدان شامل ارم، ایرانیان، نماز و شهروند در همدان در نظر گرفته شده است، گفت: نصب هر گونه چادر در میدان باباطاهر ممنوع است.

ساماندهی تاکسی‌ها در مسیرهای گردشگری

وی از ساماندهی تاکسی‌ها در مسیرهای گردشگری خبر داد و گفت: ساماندهی تاکسی‌ها در سطح شهر یکی از برنامه‌های اصلی است و در دستور کار قرار دارد.

معاون فرماندار همدان با بیان اینکه ۴ دستگاه اتوبوس همدان گردی در ایام تابستان به مسافران خدمت می دهند، گفت: بهره‌برداری از خانه بومی روستای «ورکانه» از جمله اقدامات این ستاد در تابستان امسال است.

وی عنوان کرد: اقامتگاه بوم گردی نوعی از محل های اسکان برای مسافران است که بر خلاف هتل ها که ویژگی یکسانی دارند، دارای ویژگی خاص محیطی خود بوده و به نوعی اقامتگاهی بومی و محلی است که به طور عمده در خانه های قدیمی بازسازی شده و با شیوه ای که مطلوب برای مسافران باشد اداره می شوند.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار همدان با پیش‌بینی ورود یک میلیون مسافر به شهرستان همدان در تعطیلات عیدفطر، گفت: وجود مسافرخانه‌ها می‌تواند یک فرصت برای اسکان مسافران باشد.

تامین پارکینگ برای مسافران در تعطیلات عیدفطر و تابستان باید مدنظر باشد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان نیز در این نشست با بیان اینکه باید با میزبانی خوب در همدان فضا و اوقات خوشی برای مسافران فراهم شود، گفت: تامین پارکینگ برای مسافران در تعطیلات عیدفطر و تابستان باید مدنظر باشد.

علی مالمیر با بیان اینکه در سال‌های گذشته فضای خالی موجود در محوطه تپه هگمتانه به عنوان پارکینک مورد استفاده قرار می‌گرفت، افزود: برای استفاده از این مکان به صدور مجوز از سوی شهرداری نیاز است

وی در خصوص مهمترین کمیته‌های مستقر در ستاد خدمات سفر استان افزود: کمیته اسکان و رفاه در مرکز همدان مستقر می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان ادامه داد: کمیته تنظیم بازار و نظارت بر تأمین مواد غذایی باید نظارت کافی را بر واحدهای صنفی داشته باشد.

مالمیر فصل تابستان را فرصت‌های مناسبی برای عرضه صنایع‌دستی استان به گردشگران عنوان کرد و گفت: برپایی نمایشگاه به معرفی صنایع دستی استان همدان کمک می کند.

وی با پیشنهاد اینکه ستاد اسکان در مجتمع عین‌القضات مستقر شود، گفت: باید برای برگزاری روز همدان نیز برنامه داشت.

یک‌هزار چادر مسافرتی برای اسکان مسافران در مجموعه ابوذر تدارک دیده شده است

شهردار همدان نیز با بیان اینکه اردوگاه ابوذر یک مجموعه مناسب از کمپ‌های مسافران تابستانی است، گفت: یک‌هزار چادر مسافرتی برای اسکان مسافران در این مجموعه تدارک دیده شده است.

سیدمصطفی رسولی افزود: برای برپایی نماز باشکوه عید فطر نیز با هماهنگی ستاد اقامه نماز ۲۰ هزار صبحانه در بین نمازگزاران در محل اقامه نماز توزیع می‌شود و آذین‌بندی سطح شهر نیز برای عید سعید فطر آغاز شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری همدان نیز از جمع‌آوری و ساماندهی دست‌فروشان گنجنامه خبر داد و گفت: جمع‌آوری دست‌فروشان گنجنامه از امروز آغاز شده است.

مجید درویشی با بیان اینکه مدیریت تله‌کابین در این زمینه همکاری خوبی داشته است، ادامه داد: تنظیم و جمع‌آوری زباله‌های سطح شهر از دیگر موضوعاتی است که باید به صورت مرتب و کامل انجام شود.

نیروهای شهرداری به صورت آماده‌باش در ستاد حضور خواهند داشت

وی عنوان کرد: شهرداری با آمادگی کامل در خدمت ستاد اسکان است و نیروهای شهرداری به صورت آماده‌باش در ستاد حضور خواهند داشت.

فرماندار کبودراهنگ نیز با بیان اینکه ۴۴۱ اتاق، سوئیت و کلاس درس برای اسکان ۲ هزار و ۱۰۰ نفر در شهرستان کبودراهنگ آماده است، گفت: استقرار پمپ بنزین سیار در مجتمع علیصدر در برنامه خدمات‌رسانی به مسافران قرار دارد.

احسان قنبری عنوان کرد: دومین جایگاه CNG نیز از دیروز برای خدماترسانی به مردم در گل‌تپه افتتاح شده است.

وی با بیان اینکه در شهرستان کبودراهنگ نظارت بر سهمیه نانوایی‌های منتخب به خصوص در روستای علیصدر در دستور کار قرار گرفته است، گفت: شرایط برای میزبانی از مسافران فراهم است.

معاون پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان همدان نیز از برگزاری مسابقات قرآن و عترت از سوم تا ۱۱ مرداد در همدان خبر داد و گفت: این مسابقات یکی از رویدادهای قرآنی کشور است.

آموزش و پرورش آمادگی میزبانی از ۵۷۷۰ نفر را در استان دارد

محمدبداغی همچنین از برگزاری مسابقات ورزشی استثنایی در قسمت پسران در استان همدان خبر داد و افزود: آموزش و پرورش آمادگی میزبانی از ۵۷۷۰ نفر را در استان دارد.

وی ادامه داد: کلاس‌های سطح «ج» در طول تابستان در چرخه اسکان وارد می‌شود و صرفا در تعطیلات عیدفطر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ۱۷۷ فضا برای اسکان مسافران پیش بینی شده است، گفت: این فضاها بیش از ۱۷۲۸ اتاق و کلاس درس را شامل می شود.

معاون پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: کلاس و فضاها در چهار سطح ویژه، سطح الف، سطح ب و سطح ج تقسیم شده است که ۶۱ اتاق در گروه ویژه قرار دارد.

وی تعداد فضاهای سطح الف را ۸۸۶ اتاق و کلاس اعلام کرد و گفت: ۲۰۷ اتاق و کلاس نیز در سطح ب قرار دارند و ۵۷۶ اتاق و کلاس نیز در رده کلاس های سطح ج هستند.

رئیس اتاق اصناف همدان نیز در این نشست با بیان اینکه پروژه مشتری‌مداری اتاق اصناف همدان از سال ۹۳ پیگیری شد، گفت: سامانه مشتری‌مداری در چهار فصل با حضور مشاوره ارشد وزیر دادگستری مورد بررسی قرار گرفت و آغاز به کار کرد.

سامانه مشتری‌مداری به حل مشکلات اصناف و رضایت‌مندی مسافران کمک می کند

حمیدرضا فرساییوحید با بیان اینکه این سامانه به حل مشکلات اصناف و رضایت‌مندی مسافران کمک خواهد کرد، ادامه داد: هدف از آغاز به کار سامانه مشتری‌مداری رونق صنعت توریسم، ایجاد فضای کسب و کار سالم، فرهنگ مطالبه‌گری و خودکنترلی در بین مردم است.

وی گفت: سامانه مشتری‌مداری اتاق اصناف از ۲۵ روز پیش در نانوایی‌ها فعال شده و این سامانه در زمینه فعالیت مرغ و ماهی، قصابی‌ها و قنادی‌ها نیز به زودی به کار گرفته می شود.

مدیرکل راه‌وشهرسازی استان همدان نیز در این نشست با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان نیازمند یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار است، گفت: تمام تلاش خود را برای به نتیجه رساندن پروژه‌های نیمه‌تمام به کار گرفته ایم.

محمد رودباری از چهارخطه شدن محور کبودراهنگ خبر داد و افزود: چهار خطه شدن محور همدان به سمت علیصدر نیز طی چند ماه گذشته تصویب شده است.