به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری صبح چهارشنبه در شورای قرآن شهرستان رفسنجان اظهار کرد: رفسنجان یک شهرستان قرآنی است و از نظر آمار و ارقام مراکز قرآنی وضعیت خوبی دارد.
وی ادامه داد: وجود جلسات مختلف قرآنخوانی خانگی نیز در این شهرستان زیاد است، به لحاظ کیفیت نیز وضعیت خوبی داریم و در ماه رمضان نیز شاهد رونق بیش از پیش محافل قرآنی بودیم.
وی با بیان اینکه شهرستان رفسنجان به قم ثانی معروف است، افزود: لازم است که جایگاه قوی شهرستان در حوزه مباحث قرآنی حفظ شده و توسعه یابد.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: امروز بیشتر از هر زمان نیاز به کیفیکردن و اثرگذاری مباحث قرآنی در دل مردم داریم چرا که در معرض آسیبهای جدی در حوزه اجتماعی هستیم از یک سو شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، ماهواره، مواد مخدر و... در دسترس است و از سوی دیگر وجود اتباع بیگانه در این شهرستان است.
ملانوری بیان داشت: ۶۰ هزار تبعه بیگانه در این شهرستان وجود دارد که جمعی از آنها معضلات اجتماعی ایجاد میکنند که اگر غفلت شود تهدیدی در حوزه مسائل فرهنگی اجتماعی هستند.
فرماندار رفسنجان در ادامه اظهار داشت: شورای قرآن شهرستان بر اساس آییننامهای که تشکیل شده ۱۲ تا ۱۳ نفر عضو دارد که رئیس آن فرماندار و دبیر آن رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان است.
وی بیان کرد: وظایفی که برای شورای استان و شهرستان نوشته شده است شامل سیاستگذاری و برنامهریزی در امور مرتبط فعالیتهای قرآنی، تقسیم کار، اجرا و پیگیری توسط دستگاههای مربوطه در سطح شهرستان، تصویب برنامههای شهرستان در چارچوب برنامه جامع قرآن و استماع بررسی و تحلیل برنامههای شهرستان در حوزه برنامههای قرآنی است.
ملانوری عنوان کرد: تشکیل مجمع قرآنی شهرستان رفسنجان اتفاق خوبی بود، در محافلی که در طول سال مردم جمع میشوند باید از حضور قاریان قرآن در مراسمها استفاده کنیم.