معاون فرهنگی وزیر ارشاد گفت: ناشرانی که تمایل به اجرای آئین نامه بررسی کتاب توسط خودشان دارند باید بررس های خود را به تایید هیئت نظارت بر ضوابط نشر برسانند.

به گزارش خبرنگار مهر سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه دیدار خود با اهالی نشر و کتاب که در محل موسسه گیتاشناسی در تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سئوالی در خصوص تفویض اختیار ممیزی کتاب به ناشران و شیوه عمل آنها به آئین نامه مربوطه گفت: آئین نامه مربوط به تفویض اختیار ممیزی کتاب حدود یک سال و نیم به تصویب نظارت بر ضوابط نشر که منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند رسید. برای اجرای این آئین نامه دستورالعملی تدوین شده است.

وی سپس گفت: در آئین نامه دیده شده که هیئت های نظارت می توانند کارگروه هایی را برای اجرای آئین نامه تعیین کنند البته در این آئین نامه نیامده است که این کارگروه ها لزوما باید در فرهنگ و ارشاد اسلایم باشند و مثلا می توانند در مشهد و یا اصفهان هم باشند. حتی در این آئین نامه نیامده که کارگروه ها در ادارات کل ارشاد مستقر باشند.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: لذا بر همین اساس تصمیم گرفته شده است که ناشرانی که می خواهند کتابهایشان را بررسی و سپس به چاپ برسانند، افراد بررس خود را به هیئت نظارت بر ضوابط نشر معرفی کنند تا این هیئت نسبت به ارزیابی و تایید صلاحیت آنها اقدام کند.

صالحی بار دیگر تاکید کرد که این افراد حتما می بایست به تایید هیئت عالی نظارت بر ضوابط نشر کتاب برسد.

وی همچنین آماری از فروش کتاب در طرح تابستانه کتاب ارائه کرد که بر اساس این گزارش تاکنون ۵۰۳ کتابفروشی در این طرح مشارکت کرده اند و تا این لحظه هم ۲۳۲ هزار و ۳۶۳ جلد کتاب فروش رفته است.

معاون فرهنگی وزیر ارشاد همچنین ادامه داد:استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی و همچنین انتشاراتی های قدیانی، ققنوس و نسل نواندیش و نیز کتابفروشی های شهر کتاب مشهد، محام و رشد اهواز، به ترتبیت پرفروش ترین استانها، ناشران و کتابفروشی ها در این طرح بوده اند.

وی همچنین از نظارت بر روند اجرای این طرح با رصد فاکتورهای ثبت فروش کتاب و کنترل های نامحسوس با کمک عوامل معاونت فرهنگی خبر داد و ابراز امیدواری کرد: سهم کتابفروشی ها در توزیع و فروش کتابهایشان با اجرای طرح یاد شده افزایش یابد.

برچسب‌ها