صندوق کارآفرینی امید بر اساس تفاهم نامه خود با سازمان میراث فرهنگی از هزینه های حضور هنرمندان در نمایشگاه‌های خارجی را تا سقف ۱۰ میلیون تومان با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ در ادامه برگزاری مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران، قهرمان غلامی مدیر تحقیقات بازار و ساماندهی صندوق کارآفرینی امید در ارتباط با موضوع ارائه تسهیلات به هنرمندان برای شرکت در نمایشگاه های خارجی گفت: براساس تفاهم نامه ای که میان سازمان میراث فرهنگی و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده است، این صندوق به افرادی که برای شرکت در نمایشگاه های خارجی و ارائه و عرضه توانمندی های صنایع دستی اصیل ایران از سوی سازمان میراث فرهنگی معرفی شوند تسهیلات ارائه می کند.

وی افزود: صندوق کارآفرینی امید آمادگی دارد هزینه های حضور در نمایشگاه های خارجی را تا سقف ۱۰ میلیون تومان با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه (کارمزد۴ درصد) با دوره بازگشت ۲۴ الی ۳۶ ماهه حمایت مالی کند.

غلامی یادآور شد: تاکنون نیز بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان حجم تسهیلاتی است که پرداخت شده و یادر حال پرداخت است، در این راستا نیز صندوق کارآفرینی امید برای تداوم این همکاری ها اعلام آمادگی می کند.

وی تاکید کرد: در ادامه روند همکاری های سازمان میراث فرهنگی و صندوق کارآفرینی امید ادارات کل سازمان و صندوق در استان ها به طور مرتب جلسات تعامل و بررسی طرح های رسیده را برگزار می کنند تا طرح هایی انتخاب شوند که هم بازار محور باشند و هم در راستای اقتصاد مقاومتی منجر به ایجاد اشتغال برای تعداد زیادی از جوانان و علاقمندان به حوزه صنایع دستی و گردشگری شوند.

مدیر تحقیقات بازارو تسهیلات صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: در ادامه این همکاری ها و حمایت ۱۰۰ درصدی صندوق از هنرمندان در بیست و ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی در تهران،   در حال حاضر نیز صندوق کارآفرینی امید برای نمایشگاه صنایع دستی در گرجستان و روسیه که در مرداد ماه امسال برگزار می شوند به افرادی که از سوی سازمان میراث فرهنگی معرفی شده اند تسهیلات ارائه خواهد داد.

وی در پایان افزود:  صندوق کارآفرینی امید از سال ۹۲ طی تفاهم نامه ای که با سازمان میراث فرهنگی در حوزه صنایع دستی و گردشگری امضا کرده است از طرح های خرد و کوچکی  که با تمرکز بر روی توسعه زنجیره ارزش کالا و خدمات در دو حوزه صنایع دستی و گردشگری باعث رونق تولید داخلی و تحریک تقاضا برای این هنر صنعت و جذب گردشگر داخلی و خارجی و همچنین توانمندی جوامع بومی و محلی  و تقویت اقتصاد محلی می شوند با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه حمایت می کند.

برچسب‌ها