سیروس صفری در خصوص توسعه پایدار در حوزه منابع طبیعی اظهار داشت: در حوزه منابع طبیعی در وهله نخست نیاز جدی به سرمایه گذاری دولت و پس از آن مشارکت عمومی مردم به عنوان بهره برداران از طبیعت وجود دارد.
مشاور امور فرهنگی و اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی استان کرمانشاه افزود: در فرهنگ باستانی ایرانیان حراست از منابع طبیعی جزو اولویت ها بوده و هست و در باورهای خود جنگل ها و مراتع را هدیه الهی می دانیم که اگر به این منابع طبیعی تعرضی شود خود ما از آن محروم می شویم.
صفری گفت: در دستگاه های دولت باید زمینه آموزش مردم به منظور حفظ منابع طبیعی فراهم شود، البته در دولت اعتقاد راسخ است که جوامع محلی به عنوان بهره برداران و نزدیک ترین اقشار به منابع طبیعی باید توانمند شوند زیرا این توانمندی نوعی مدیریت اصولی و منطقی به شمار می آید.
وی افزود: باید به ظرفیت بانوان در شهر و روستا توجه شود زیرا یکی از ارکان اساسی در توسعه به شمار میآیند و تربیت کننده نسل های آینده هستند و نقش کلیدی در برنامه ریزی برای حفظ منابع طبیعی دارند.
صفری بیان کرد: لازم است تا آموزشهای لازم به منظور توانمندسازی مردم به عنوان بهره برداران از طبیعت ارائه شود و در مسیر توسعه گام برداریم در غیر این صورت نتیجه مطلوبی مشاهده نخواهیم کرد.