به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی رستمی، بعدازظهر چهارشنبه در دومین کارگروه طلاق شرق مازندران در فرمانداری بهشهر افزود: رفع آسیبهای اجتماعی و نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی ازجمله برنامههای مهم و محوری در استان مازندران است که باید در دستور کار اصلی و مهم فرمانداران قرار گیرد.
وی با اعلام اینکه استان مازندران از وجود برخی از آسیبهای اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد رنج میبرد، یادآور شد: باید مشکلات آسیبشناسی و اولویتبندی شده و براساس نوع مشکل در هر شهرستان به رفع معضلات اقدام شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با اشاره به اینکه کاهش طلاق باید در محلات و روستاها با حضور معتمدان حلوفصل شود، یادآور شد: اگر اختلافی بین زوجها رخ دهد با مداخله و راهنمایی روحانیت حاضر در محلات و ریشسفیدان باید از وقوع طلاق جلوگیری شود.
یونسی همچنین با اعلام اینکه طلاق در جامعه ما ازنظر بعضی عادی شده است، تأکید کرد: پدیده طلاق مسئله نامیمونی است که اگر در جامعه خوب مراقبت نشود، آسیب شده و به دنبال آن جرم، بحران اجتماعی و درنهایت فروپاشی اجتماعی اتفاق خواهد افتاد و لذا همه ما باید دغدغه رفع معضل طلاق را داشته باشیم.
وی بابیان اینکه بیشترین طلاق ما در پنج سال اول زندگی اتفاق میافتد، خاطرنشان کرد: پیشگیری از وقوع طلاق، مشاوره پیش از ازدواج و انتخاب زوج، آموزش مهارتهای زناشویی، جنسی و حقوقی، آموزش والدین زوجین، آموزش زوجهای که در پنج سال نخست زندگی مشترک و...ازجمله راهبردهایی است که طرح جامع کاهش طلاق در مازندران دنبال میشود.
یونسی با اشاره به اینکه باسیاستها و راهکارهای انجامشده در راستای کاهش طلاق در مازندران، اکنون شاهد کاهش ۲/۲ درصدی طلاق در مازندران هستیم، گفت: سیاست کلی دولت تدبیر و امید، کاهش نرخ طلاق و افزایش نرخ ازدواج است که طرح جامع کاهش طلاق نیز با استفاده از پنج استراتژی در همین زمینه تهیه و تدوینشده است که امیدواریم با اجرای آن شاهد به حداقل رساندن طلاق در مازندران باشیم.