به گزارش خبرنگار مهر، علی دلخروشان بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به پیگیری های ریاست دانشگاه پروژه بهسازی و توسعه اورژانس ولی عصر به صورت ویژه در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه این پروژه از ابتدای خرداد ماه آغاز شد، بیان کرد: با هماهنگی سریع و دقیق در تمام سطوح و لایه های مدیریتی دانشگاه و همکاری مردم در ابتدای شهریور ماه این پروژه از نظر ساختمانی و تجهیزات تحویل بیمارستان می شود.
پذیرش بیمار در اورژانس ولی عصر در نیمه نخست شهریور
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه در نیمه نخست شهریور ماه پذیرش بیمار در اورژانس آغاز می شود، عنوان داشت: این فضاها و تجهیزات جدید بر اساس استانداردهای روز وزارت بهداشت و با هماهنگی و تغییراتی که توسط ناظرین کشوری صورت گرفته، اعمال شده است.
دلخروشان اضافه کرد: همچنین هرگونه تغییر در نقشه زیر نظر کارشناسان وزارت بهداشت و درخواست های کادر درمانی که قرار است در این اورژانس کار کنند، بوده است.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات اختصاص داده شده به این پروژه در مرحله نخست ۵۰۰ میلیون تومان بوده است، گفت: در مرحله دوم بعد از یک هفته با پیگری ریاست دانشگاه ۵۰۰ میلیون تومان دیگر تخصیص یافت.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خراسان جنوبی ادامه داد: در بحث هتلینگ نیز ۳۵۰ میلیون تومان دیگر تخصیص یافت و در انتها مبلغ قابل توجه ای به میزان دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای پروژه از سوی وزارت تخصیص داده شد.
به گفته دلخروشان در مجموع حدود چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از وزارت بهداشت برای این پروژه تخصیص داده شده در حالی که مبلغ اولیه پیمان دو میلیارد و ۳۵ میلیون تومان بوده است.
تخصیص یک میلیارد تومان برای تجهیزات
وی اضافه کرد: مبالغ مازاد بر مبلغ پیمان برای محوطه سازی، دکوراسیون داخلی، زیباسازی ظاهر از بیرون، بهسازی راه های منتهی به ورودی ارژانس و درب ورودی بیمارستان هزینه شده است.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خراسان جنوبی افزود: تاکنون برای محوطه سازی و دکوراسیون داخلی حدود یک میلیارد تومان و برای تجهیزات پزشکی نیز ۹۸۰ میلیون تومان تخصیص یافته که همه اعتبارات از سوی وزارت بهداشت تامین شده است.
دلخروشان، واحد تریاژ، بخش سرپایی، بخش تخت نظر، اورژانس اطفال و مراقبت های ویژه به صورت مجزا و تزریقات را از جمله واحدهای در نظر گرفته شده در این پروژه عنوان کرد.
وی به افزایش سطح ساخت و بهسازی اورژانس از یک هزار و ۲۰۰ متر به یک هزار و ۸۰۰ متر اشاره کرد و گفت: تخت های اورژانس نیز از ۴۰ تخت به ۶۳ تخت در اورژانس جدید افزایش یافته است.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه اورژانس استاندارد اولویت نخست بوده است، بیان داشت: زیباسازی و دکوراسیون مهم بوده، اما پذیرش، ترخیص و ارائه خدمات سریع به بیماران نیازمند در این واحد یکی از اولویت های مهم بوده است.