سرهنگ خالقي ناظر ستاد پدافند هوايي رزمايش ذوالفقار از آمادگي سيستم يكپارچه پدافند و آفند ارتش جمهوري اسلامي ايران در مقابل هر گونه تجاوز جنگده هاي متخاصم دشمن خبرداد.

به گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" به منطقه عمومي رزمايش ضربت ذوالفقار كه هم اكنون در شمال غربي كشور در حال اجراست، سرهنگ كنترل شكاري ستاد محمد حسن خالقي در جمع خبرنگاران با اعلام اين مطلب اظهار داشت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، سيستم يكپارچه پدافند و آفند هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در حدي پيشرفت كرده است كه اجازه هيچ گونه تجاوز به جنگنده هاي متخاصم دشمن را نخواهد داد.

وي آزمايش پدافند و آفند هوايي و بالعكس و همچنين آزمايش سيستم هاي جنگنده و موشكي را از مهمترين بخش هاي سناريور رزمايش ضربت ذوالفقار در بخش هوايي برشمرد و در ادامه طراحي مرحله هوايي رزمايش ضربت ذوالفقار را همچون طراحي سناريوي جنگ خواند.

ناظر ستاد پدافند هوايي رزمايش ذوالفقار گفت: دراين مرحله از رزمايش سناريوي آفندي و پدافندي و همچنين آزمايش موشك هاي مورد استفاده همانند سناريوي جنگ طراحي شده ، به طوري كه قرار است در اين رزمايش توان هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران مورد آزمايش قرار گيرد.

خالقي ادامه داد: در اين عمليات تعدادي از شهرهاي كشور كه نقش كشور خودي را ايفا مي كنند، با استفاده از موشك هاي برد كوتاه، متوسط و بلند در عمليات شركت خواهند كرد و تعدادي ديگر از شهرهاي كشور با استفاده از عمليات پدافند به مقابله با اين دشمن فرضي خواهند پرداخت كه اين عمليات توسط سيستم هاي موشكي و توپخانه انجام خواهد گرفت.

وي در ادامه استفاده از سيستم هاي بهينه سازي شده توسط متخصصان ايراني را از جمله ديگر آزمايشات اين رزمايش برشمرد.

خالقي پاسداري از مرزهاي جمهوري اسلامي ايران را مهمترين و اصلي ترين هدف اين مانور برشمرد و افزود: ما در تلاشيم تا بتوانيم با اطلاعاتي كه در اين رزمايش به دست مي آوريم توان هوايي كشور را نسبت به گذشته افزايش دهيم.

به گفته وي در اين رزمايش تعدادي از هواپيماهاي جنگده ميگ29، اف14، اف3، اف5، اف7، اف14 و همچنين جنگنده هاي صاعقه كه ساخت متخصصان ايراني است مورد آزمايش قرار مي گيرند.

دومين مرحله روزمايش بزرگ ضربت ذوالفقار با رهگيري هواپيماهاي متخاصم توسط تيزپروازان نيروي هوايي ارتش به مرحله اجرا درآمد.