حسینقلی قوانلو یکشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی، هفت برنامه و پروژه به سازمان صنعت، معدن و تجارت واگذارشده که رونق تولید و تعیین تکلیف بنگاههای اقتصادی راکد کوچک و متوسط یکی از آنهاست.
وی افزود: در راستای اجرای طرح رونق تولید یک هزار و ۵۲۸ بنگاه اقتصادی راکد در استان ثبتنام کردند که پرداخت ۷۴۴ میلیارد تومان به ۷۱۰ واحد تولیدی در استان مصوب شد.
به گفته وی از این تعداد پرداخت تسهیلات به ۲۹۰ واحد صنعتی، ۲۸۳ واحد صنایع تبدیلی بخش کشاورزی و هفت بنگاه تولیدات صنایعدستی و گردشگری برای خروج از رکود مصوب شده است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت گلستان ادامه داد: منطقه آزاد تجاری – صنعتی اینچه برون، احداث صنایع بزرگ mto ، gtpp ، gtl ، Gto با مشارکت سازمان گسترش و نوسازی صنایع، احداث کارخانه فولاد دو میلیون تنی و آلیاژ رنگی با مشارکت ایمیدرو، پروژه پرتودهی گاما، ایجاد کارخانههای داروسازی، داروهای گیاهی و زیستفناوری، تجدید ساختار و نوسازی صنایع و ارائه خدمات مشاورهای با حوزه صنایع کوچک (طرح رونق تولید) تنها بخشی از پروژههای اقتصاد مقاومتی استان گلستان است.
وی به مشکلات سرمایهگذاری در استان هم اشاره و اضافه کرد: هماکنون دو هزار هکتار در شهرکهای صنعتی و دو هزار هکتار زمین خارج از شهرکهای صنعتی گلستان آماده واگذاری به سرمایهگذاران است.
قوانلو تصریح کرد: بهجز گازرسانی در تأمین زیرساختهای دیگر ازجمله آبرسانی، برقرسانی و مخابرات با مشکل مواجه هستیم.
وی بیان کرد: همچنین فرایند صدور مجوزهای سرمایهگذاری در استان بهگونهای است که سالانه حدود ۵۰۰ مجوز صادر میشود درحالیکه فقط سه مورد از آنها منجر به سرمایهگذاری میشود.