رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار ناوگان ثبت مکانیزه تخلفات ساکن پایتخت گفت: با ۵ خودروی کنترل مکانیزه نمی‌توان کل تخلفات ساکن شهر بزرگ تهران را رصد کرد.

احمد دنیامالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز به کار ناوگان ثبت مکانیزه تخلفات ساکن پایتخت گفت: با پنج خودروی کنترل مکانیزه نمی‌توان کل تخلفات ساکن شهر بزرگ تهران را رصد کرد.

وی ادامه داد: باید ابتدا تجهیزات لازم، نصب و سپس به تدریج پارکبان‌ها حذف شوند. دنیامالی با بیان اینکه برخی از شهروندان از نوع فعالیت پارکبان‌ها گلایه داشتند، گفت: گاهی اوقات گزارشاتی در خصوص دریافت بیش از تعرفه تعیین شده و ...گزارش می‌شد اما به نظر می‌رسد تا زمانی که تمام تجهیزات لازم نصب نشود، حذف پارکبان‌ها، انضباط ترافیکی حاشیه‌ خیابان‌ها را کاهش می‌دهد.

وی اضافه کرد: در همه جای دنیا برای ثبت تخلفات ثابت از نیروهای مردمی مشارکت گرفته می‌شود. در این حوزه نیز مدیریت شهری و پلیس نمی‌توانند به تنهایی و تنها با به کار گرفتن پنج خودرو مانع تخلفات شوند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که تکلیف نیروهای پارکبان بعد از پایان فعالیت پارکبان ها در سطح شهر که به زودی اجرایی می شود، چیست؟ گفت: پارکبان‌ها به صورت قراردادی مشغول به کار بودند و حق و حقوق پارکبان‌ها باید از طریق شرکت‌ها پیگیری شود اما به عنوان یک شهروند باید برای اشتغال این افراد چاره اندیشی شود. 

به گزارش مهر، روزگذشته  ناوگان ثبت مکانیزه تخلفات ساکن پایتخت با تحویل ۵ دستگاه خودروی کنترل مکانیزه پارک حاشیه ای به  پلیس راهور پایتخت، رسماً آغاز به کار کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در حاشیه مراسم تحویل این خودروها با تأکید بر این که بخش قابل توجهی از ترافیک تهران، ناشی از تخلفات ساکن است، گفت: به منظور کنترل فضای پارک حاشیه ای و ثبت تخلفات ساکن در شهر تهران، نسبت به آماده سازی خودروهایی با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و تحویل آن به پلیس راهور پایتخت اقدام شده است.

مازیار حسینی افزود: با به کارگیری این خودروها از طریق اِعمال دقیق قانون، نسبت به کنترل کامل فضای پارک حاشیه ای مجهز به دستگاه های مکانیزه پارکومتر و نیز تخلفاتی همچون پارک دوبله و عدم رعایت حریم تقاطع ها و توقف غیر مجاز که بر مسائل و مشکلات ترافیکی می افزاید، اقدام می شود.

وی با اعلام این که این خودروها به منظور روان سازی ترافیک با استفاده از دوربین، نسبت به تشخیص صحیح پلاک و ثبت تصاویر محل تخلف خودروهای متخلف اقدام و تمامی اطلاعات به دست آمده را به منظور بررسی و صدور برگ جریمه به سِرور مرکزی منتقل می کنند، تأکید کرد: توقف در حریم پل ها و تونل ها، در حریم ایستگاه های مترو، اتوبوس و تاکسی، در حریم تقاطع ها، در محل بارگیری، در محل پارک معلولان، در مکان های توقف ممنوع و توقف مطلقاً ممنوع، پارک دوبل و ورود به محدوده طرح ترافیک و طرح زوج و فرد، از جمله تخلفاتی هستند که از طریق خودروهای کنترل مکانیزه اعمال قانون می شوند.