علی ورودی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: رشتههای کاردانی و فنی و حرفهای با آزمون مجزایی در کنکور شرکت کرده و جذب آموزشکدههای فنی و حرفهای میشوند.
وی افزود: در استان اردبیل محدودیت آموزشکدهها موجب شده بسیاری از قبولیهای آزمون ورودی اردبیل را ترک کرده و به استانهای دیگر بروند.
معاون متوسطه آموزشوپرورش استان متذکر شد: در وضعیت فعلی ۱۲ رشته با ظرفیت هزار و ۴۷۱ نفر در آموزشکدهها دایر است در حالی که در سال جاری تعداد شرکتکننده سه هزار و ۸۴۰ نفر و قبولی دو هزار و ۶۳۴ نفر بود.
به گفته ورودی با وجود اینکه در رشته تربیتبدنی برای ۶۰ نفر ظرفیت ایجاد شده اما در بسیاری از رشتهها ظرفیت ایجاد نشده و حتی به دلیل ضعف اطلاعرسانی تعداد محدودی از وجود آموزشکدهها مطلع هستند.
وی افزود: این محرومیت در وضعیتی است که برنامهریزی برای توسعه متوازن رشتهها مطرح میشود و در خود استان اردبیل امکان لازم برای ادامه تحصیل رشتههای کاردانی و فنی و حرفهای فراهم نشده است.
معاون متوسطه آموزشوپرورش استان خواستار ایجاد ظرفیتهای مناسب و توجه به ادامه تحصیل فارغالتحصیلان هنرستانی شد و گفت: بسیاری از دانش آموزان فارغالتحصیل به دلیل محدودیتها قادر به ادامه تحصیل نبوده و یا برای ادامه تحصیلات خود به استانهای دیگر میروند.